Mi se intampla ca tripla din coada voblerului sa se agate de firul principal si la recuperare vine de-a latul.
Spuneti-mi unde gresesc.
Spuneti-mi unde gresec...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Spuneti-mi unde gresec...
probabil fortezi prea tare pe lanseu . incearca sa nu mai zmuncesti atit de tare si sa lansezi mai cursiv .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Incearca sa stopezi lansarea controland in felul asta si "asezarea" voblerului pe apa. Astfel controlezi si distanta la care lansezi. Se realizeaza prin prinderea usoara a firului cand naluca ajunge la distanta dorita. Mare atentie la "prinderea usoara" sa nu ajungi ca naluca sa vina inapoi datorita bruscarii firului si sa se incalceasca firul.
@Florianis: arunci prea cu bolta, batul il tii prea sus si naluca aterizeaza unde vrea ea.
ca sa scapi de probleme atunci cand arunci miscarea din umar fa-o mai lina, urmareste cu batul traiectoria nalucii (varful batului nu ramane sus) si controleaza aterizarea cu mana sau cu pickup-ul mulinetei.
ca sa scapi de probleme atunci cand arunci miscarea din umar fa-o mai lina, urmareste cu batul traiectoria nalucii (varful batului nu ramane sus) si controleaza aterizarea cu mana sau cu pickup-ul mulinetei.
Multumesc de sfaturi.
Am sa incerc sa-mi controlez miscarile asa dupa cum m-ati sfatuit.
Intr-adevar incalecarile apar numai la lanseurile mai lungi.
Am sa incerc sa-mi controlez miscarile asa dupa cum m-ati sfatuit.
Intr-adevar incalecarile apar numai la lanseurile mai lungi.
Foloseste baitcastingul,nu o sa mai ai pb asta:) Totusi,incearca sa lansezi ca la feeder,cat mai lin!