va mai deranjez cu o intrebare:cine imi poate da detalii legate de aceasta mulineta,spro passion 730?
detalii in sensul ca as vrea sa stiu cum se comporta in timp ,puncte slabe,s.a.m.d.
mersi!
spro passion 730
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
spro passion 730
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
Am avut exact marimea aceasta. La un spining mai "light", merge. Zic eu. Si cand zic "light", ma refer la pescuit cu monofilament si cu naluci de greutate mica-medie. Am folosit-o la oscilanta si la shad-uri pana in 12cm. S-a comportat bine.
Are 7 rulmenti, corp din grafit, mecanism clasic. Nu are wormshaft.
Ungurii dau 3 ani garantie la ea, deci nu este rea: http://www.kalandhorgaszbolt.hu/images/ ... ofeb03.jpg
Totusi, pt. un pescuit cu textil la Dunare sau pe un rau cu debit mare -Olt, Mures iti recomand SPRO BlueArc sau Redarc.
Are 7 rulmenti, corp din grafit, mecanism clasic. Nu are wormshaft.
Ungurii dau 3 ani garantie la ea, deci nu este rea: http://www.kalandhorgaszbolt.hu/images/ ... ofeb03.jpg
Totusi, pt. un pescuit cu textil la Dunare sau pe un rau cu debit mare -Olt, Mures iti recomand SPRO BlueArc sau Redarc.
Se zice...si tind sa dau dreptate sa seriile de la Spro sunt cam aceleasi cu Ryobi...adica:
Passion = Ecussima si ARC-urile cu Zauber si Aplause..
deci mulinete OK..
cica Spro ar avea manivele mai ok...desi nici de Ryobi nu am auzit de rau la manivele
Oricum sunt o groaza de modele facute dupa Ryobi mai mult sau mai putin la fel, de la Tubertini, Trabucco, Gravell, Spro si bineinteles E.T.
Oricum la banii lor Ryobi sunt best buy, Spro iarasi foarte ok, dar parca nitel mai scumpe.
Passion = Ecussima si ARC-urile cu Zauber si Aplause..
deci mulinete OK..

cica Spro ar avea manivele mai ok...desi nici de Ryobi nu am auzit de rau la manivele
Oricum sunt o groaza de modele facute dupa Ryobi mai mult sau mai putin la fel, de la Tubertini, Trabucco, Gravell, Spro si bineinteles E.T.
Oricum la banii lor Ryobi sunt best buy, Spro iarasi foarte ok, dar parca nitel mai scumpe.