Spinning under zero!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

MihaiV scrie:Poate pe lansare firul a fost blocat de gheata si naluca n-a putut pleca si s-a intors si a lovit blancul. Poate!
be smart be silent be deadly.....
-
empthy_cluster
- veteran

eh o fi fost una zin zilele aleeaa nasoale ce sa zik cand itzi vine satzi `dai foc`
, pe undeva imi pare bine ca s-a rupt ca altfel nu mai avansam la capitolul batz
, l-am comandat si treb sa vina, sper nu prea tarziu, si la @bibanus avand acelas batz ca mine s-a rupt de 2 ori, adevarul este ca la fortzat sii la cat ii `animaluuu` nu ma mir, l-a reparat la cineva si pana acum nu a mai avut probleme, o sa-l repar sa-l am de rezerva
.
-
empthy_cluster
- veteran

eroare nu cred, am scos pesti destui de frumosi cu el, in agatzaturi trageam fara probleme, o fii intervenit `oboseala` in blanc ca altfel nu-mi explic, lipsa de fiabilitaterosu r. scrie:Se pare ca pur si simplu ai avut ghinion!
Sa fi fost o eroare de fabricatie pe care nu ai observato pana acum?
Sincer imi pare rau!
-
razvan cristescu
- veteran

- johnnybravo
- Moderator

-
empthy_cluster
- veteran

da alea nu-s grele, imi recomanzi ceva????johnnybravo scrie:treci la bete plineempthy_cluster scrie:salut,
azi am fost shi io, mai bine stateam acasa, a cedat blancul din aruncare (am ramas tampit), naluca 16 gr, cred ca de la frig, gheata fara numar pe inele galet, la draq treb. acum sa-mi iau alt batzzz