pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Pose
- utilizator constant

caril_01 scrie:salutare . sunt nou pe aici. ce parere aveti despre batul pe care tocmai l-am achizitionat:cabellas xml 762 ? si pe unde mai pescuiti la salau?

Am auzit si eu multe despre betele cabellas, si eu am cumparat unul de curant, sta bine pe mana, dar pana nu il vezi pe apa cum merge, si asta dupa vreo 3-4 iesiri nu iti poti da seama de batz.
"Cel mai bun batz e cel cu care te obisnuiesti"(asta am auzit'o si se pare ca s'a adeverit in totalitate). Daca ai incredere in batz nu te va dezamagi, totusi pt inceput cam mult ai investit dintr'o bucata:P
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
-
panda_fish
- utilizator constant

onesti scrie:panda_xxx scrie:Vreau sa-mi cumpar o lanseta heavy, actiune x-fast, de maxim 8'. Poate cineva sa-mi recomande ceva?
Va multumesc.
Eu am o TD Tierra 7' (2 pc.) MH-Fast arunca pana-ntr-o uncie, fir pana-n 17 lbs. E ieftina si merge corect. Nu e Heavy cum ceri tu dar merge bine cu jiguri si spinnerbaituri mai grele.
Am vazut de curand o Rapala de muski de 6' 1-5oz. poate asta-i destul de heavy pt tine.
Eu vreau una cu putere de aruncare de 1-3/4 pana la 2,5 si actiune "neaparat" fast. Sa nu-mi spui sa-mi iau un batz de crap....... Eu am gasit ceva dar vroiam sa mai aflu ceva pareri si recomandari. Da.........Da.......... Chiar vreau o "coada de matura cu inele"

La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!
-
panda_fish
- utilizator constant

onesti scrie:panda_xxx scrie:Vreau sa-mi cumpar o lanseta heavy, actiune x-fast, de maxim 8'. Poate cineva sa-mi recomande ceva?
Va multumesc.
Eu am o TD Tierra 7' (2 pc.) MH-Fast arunca pana-ntr-o uncie, fir pana-n 17 lbs. E ieftina si merge corect. Nu e Heavy cum ceri tu dar merge bine cu jiguri si spinnerbaituri mai grele.
Am vazut de curand o Rapala de muski de 6' 1-5oz. poate asta-i destul de heavy pt tine.
Eu vreau una cu putere de aruncare de 1-3/4 pana la 2,5 si actiune "neaparat" fast. Sa nu-mi spui sa-mi iau un batz de crap....... Eu am gasit ceva dar vroiam sa mai aflu ceva pareri si recomandari. Da.........Da.......... Chiar vreau o "coada de matura cu inele"

La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!