Spinning pe rau clean , pastrav in Prahova
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Pastrav pe Prahova
Pastrav se mai prinde pe rau , intre localitatile Campina si Belia - Breaza. Este cam pretentios . Ultima captura a fost un pastrav de 1,3 kg ,indigen ,pe data de 29 .11.2009 Pentru cei interesati am cateva filmulete si fotografii. Echipamentul folosit : lanseta- Majestik- 2,70, actiune 10-30 g ,fir TRABUCO 0,16 ,rotativa Mepss 1. Cleanul este "din abundenta" si se prinde binisor atunci cand nu este speriat si alergat de pastrav ...si atunci cand ai noroc...

Re: Pastrav pe Prahova
Dupa care a urmat C&Remy scrie:Pastrav se mai prinde pe rau , intre localitatile Campina si Belia - Breaza. Este cam pretentios . Ultima captura a fost un pastrav de 1,3 kg ,indigen ,pe data de 29 .11.2009 ..![]()

Doar ai si filmuletul cu captura .
- Dornea Ionut
- senior
emy....
tu locuiesti cumva in breaza?
tu locuiesti cumva in breaza?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
- veteran
Re: Pastrav pe Prahova
Ca si mine vad ca nici tu nu respecti exact perioada de prohibitie. Oricum nu asta e problema pastravilor din ce in ce mai rari, ii decimeaza aia cu plase si curent nu noi cu unditele. Pe ce apa l-ai prins: chiar pe Prahova? Eu ma mir ca se prinde pastrav mai jos de Sinaia ca am vazut ca acolo e cam poluata, sunt fabrici dar si gospodarii care deverseaza ape uzate.emy scrie:Pastrav se mai prinde pe rau , intre localitatile Campina si Belia - Breaza. Este cam pretentios . Ultima captura a fost un pastrav de 1,3 kg ,indigen ,pe data de 29 .11.2009 Pentru cei interesati am cateva filmulete si fotografii. Echipamentul folosit : lanseta- Majestik- 2,70, actiune 10-30 g ,fir TRABUCO 0,16 ,rotativa Mepss 1. Cleanul este "din abundenta" si se prinde binisor atunci cand nu este speriat si alergat de pastrav ...si atunci cand ai noroc...![]()
- Dornea Ionut
- senior
Cred ca pe prahova.... ma bag si eu in discutie...
Este cam singura apa care inca mai curge pe acolo!

Messenger: dorneai