Spinning pe noapte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Spinning pe noapte
Se poate practica noaptea? Ce naluci sunt cele mai indicate?
-
- veteran
Re: Spinning pe noapte
sigur ca da, voblere ratlingPescarul_anonim scrie:Se poate practica noaptea? Ce naluci sunt cele mai indicate?
storm xxx, parerea mea este ca tu prinzi doar noaptea din cauza ca dai cu voblere care nu ajung tot timpul in apropierea substratului, iar noaptea salaul iese la vanatoare de multe ori pana in pelicula, stiu multi care au prins noaptea salau si cu voblere floating.
Daca vei cauta salaul cu jiguri probabil ca vei incepe sa prinzi si ziua dar cu siguranta vei avea si mult mai multe agataturi decat la vobler.
Daca vei cauta salaul cu jiguri probabil ca vei incepe sa prinzi si ziua dar cu siguranta vei avea si mult mai multe agataturi decat la vobler.
- storm fish
- veteran
da e adevarat....dar este f puternic curentul si sunt f multe agatatori(acum nu ca e dunarea mica si nu uzineaza)si ziua am incercat...numai pe jiguri...f.f.f.slab si nu se merita oboseala in schimb noaptea abia mai ai loc de "naluciti".....ziua mult avat
merge bine si floating...f7s...f7 ft..au dat rezultate sunt care dau exclusiv pe float....dar depinde cum uzineaza apa
merge bine si floating...f7s...f7 ft..au dat rezultate sunt care dau exclusiv pe float....dar depinde cum uzineaza apa
- storm fish
- veteran
-
- veteran