spinning la mreana

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 15 Aug 2005, 12:28

@Teoo-jud.Arad, luna iulie.

noname
veteran
veteran

eeee

Mesaj de noname » 02 Sep 2005, 18:18

Mei oameni buni, eu am mai deschis un subiect in care spuneam ca mreana are instincte de rapitor..Chiar daca am fost luat la misto' anul acesta m-am convins singur este rapitor. chiar mi-a rupt un 0,25 la wobbler ...si pot baga mana in foc ca mreana era...putin probabil sa fi fost somn in zona aceea... dar am avut cunostinte ce au prins crap la wobbler ...acu e drept ca nu de gura ...dar poate sti cineva cu exactitate ca nu a fost curios crapul... Oricum in legatura cu mreana ,..bunicul meu cu foarte multi ani in urma prindea mreana cu hadina (care stiu ce-i aia)

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 02 Sep 2005, 18:56

Cind stateam in ardeal am vazut pescari pe Maures care pescuiau la chiscar mrene de numa. Eu nu am dat la chiscar nici o data si nici la fund, nu-mi place acest pescuit. Dar la vobler pt ca venii vorba, am o circa de mrene prinse, cea mai mare cu ceva peste 3 kg, cred ca am eliberat-o dar cateluse la 300-700 gr, in draci dar si la palma. Dar pentru asta nu as putea spune ca este rapitoare. Ca daca da, atunci ce facem cu scobarii, carasii, pe care i-am prins si nu chiar intimplator. Imtr-o zi am luat 6 carasi dar aproape la kg. Dar am luat si mici. Eu cred alceva, pescuiesc mult cu microvoblere si cred ca li se lare ceva foarte atractiv cind il vad ca se misca, nu cred ca toate atacurile vin neaparat din instinctul de rapitor. Este adevarat ca am prins chestii ciudate si la vob mai mari 3-4 cm. Asta cred eu, am vazut chiar si crapi de gura luati. Am prins lipani si multi am prins coregoni dar asta este alta chestie.
Dady

noname
veteran
veteran

sal

Mesaj de noname » 03 Sep 2005, 18:26

Imi poti spune si mie mai multe despre microwobblerele acelea? hmmm suna tentant hmmm (caras). Adevarul este ca am vazut demult o emisiune in care prindeau caras mare la wobbler si nu prea mi-a venit a crede. :lol: daca reusesc sa prind asa ceva la wobbler nu mai stau pe acasa!!!!!!!!! Dady i-ai luat pe curgatoare?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 03 Sep 2005, 19:25

Cei mai multi i-am luat pe o balta linga oras CACACIOASA, prindeam bine salau si strapi dar si ceva bibi. Fiind f aproape de oras era u nloc de 2-3 ore. Dar am luat si pe zona unui deversor unde apa curge numai cind este nevoie, destul de rar, Aici canalul la cca 2-2,5 km se intilneste cu apa Oltului. De regula iarna se refugia mult clean biban important si ceva salau avat , printre mult peste pasnic. Dar voblerul aici a facut multe victime in rindul pestilor asa zisi pasnici. Mrenute, scobari carasi dar nu asa mari ca in cealalta balta. Mreana si scobar am mai luat si pe curs dar caras mai rar cite unul din cind in cind, dar sare si el la bataie.Poate am. mai spus . i se pare ceva f ciudat si de curios se baga sa vada ce e ....si f multi au vazut. Chestia este sa nu recuperezi repede, la recuperare mica atasa. Dar sa sti ca am mai luat si la vob de 3-4 cm. Dar cel mai bine la 2,5 max 2,7mm.
Dady

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 04 Sep 2005, 02:01

La ce fel de vobler ai prins mreana.????? :?:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 04 Sep 2005, 08:36

eu am prins platica la twister si la vobler :D

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 04 Sep 2005, 19:51

@Rares.S- Rapala SSR 9.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 05 Sep 2005, 21:13

Dupa cum spuneam,cred ca daca ar fi platica bine reprezentata pe Olt sigur as fi prins si platica. De obleti nu mai spun, ba uitasem si rosioare si inca frumusele. Nu mai spun ca in Suedia pe riu de munte am prins rosioare la 2-2,5 kg. Nu am vazut asa ceva in viata mea si nici nu as fi crezut. Dar am prins eu pe riu de munte linga pastrav si lipan stiuca si biban. Este incredibil. Mreana am prins la vob su 3 cm.
Dady

noname
veteran
veteran

tha

Mesaj de noname » 06 Sep 2005, 09:16

mersi :wink:

Scrie răspuns