spinning in noiembrie?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

onesti
veteran
veteran

spinning in noiembrie?

Mesaj de onesti » 05 Noi 2004, 09:28

Ce sanse as avea la o partida de spinning la clean si biban in noiembrie, cu temperaturi 5-15 grade? Ce artificiale recomandati? De obicei dau la blinker Balzer, Mosca si Mepps, si woblere Dady.
Sa ma risc si la o stiuca pe vremea asta rece?

paul
Moderator
Moderator

Re: spinning in noiembrie?

Mesaj de paul » 05 Noi 2004, 09:50

onesti scrie:Ce sanse as avea la o partida de spinning la clean si biban in noiembrie, cu temperaturi 5-15 grade? Ce artificiale recomandati? De obicei dau la blinker Balzer, Mosca si Mepps, si woblere Dady.
Sa ma risc si la o stiuca pe vremea asta rece?
Salut si bine ai venit!
Incep cu sfarsitul mesajului tau. Vorbesti de risc si de vreme rece. Care este riscul si care este vremea rece? Riscul, nu stiu care este, cat despre vreme, eu abia astept sa se raceasca sa ma duc dupa stiuca. Pana nu-i dimineata bruma groaza pe iarba, nu prea e vreme rece. Cel putin in Iasi e chiar cald.
Sansele la clean, nu prea le cunosc pentru perioada asta, dar bibanul este foarte activ. Ca artificiale... s-a discutat foarte mult pe forum, oricum si eu sunt incepator in ale spinningului, poate altii sunt mai in masura sa dea detalii.
Fir intins!

Adelin
Moderator
Moderator

Rapitori.ro

Mesaj de Adelin » 05 Noi 2004, 11:09

@onesti -Pt.ca esti boboc nu cred ca vei fi hartuit...nu inca!Atentie, nu uita pe ce forum esti, iar baietii de aici crede-ma ...au instinct de pradatori si daca te-au mirosit...te-ai ras.Ai grija la ce scri, pt ca afara e canicular pt. stiuca, iar sansele tale la "clean si biban" cred ca nici Mama Omida nu le stie exact, cu toate ca eu cred ca ar fi cam... 47,7%. :lol: Acum vorbind serios cred ca cel mai important e sa fi pe apa, nu sa asculti baliverne de la unul sau altul care-ti spune ca "ai sau nu ai sanse", pt. ca in fond asta tine de personalitate. Si ca recomandare poti sa mergi la stiuca pt. ca se raceste cu adevarat de azi. 8) [/u][/b]

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Noi 2004, 12:15

pentru toata lumea: nimeni indiferent ca este boboc sau nu nu va fi hartuit, indiferent de cat de simple sunt intrebarile
cine are un sfat de dat sa dea, cine este expert si n-are chef de dat sfaturi pentru incepatori poate sa se abtina

onesti, la clean nu ma pricep dar la biban, salau, stiuca poti merge linistit sa pescuiesti tot anul
deci pana ingheata, dupa aia la copca, si dupa aia cand se dezgheata
nu uita dezghetul, am prins salau cand se dezgheta balta treptat, lansam twisterul pe gheata si apoi il trageam pana cadea in apa , la buza ghetii :)
la pastrav la fel, la dezghet, dar sa fie dupa 1 Mai

onesti
veteran
veteran

noiembrie

Mesaj de onesti » 05 Noi 2004, 14:56

merci, baieti! Ati uitat sa-mi recomandati una-doua artificiale(woblere-blinkere) dar de-acum e tarziu. Am terminat treaba si-am taiat-o la pesteeee...!
P.S. Paule, unde pescuiesti in Iasi, ca si eu am stat in studentie in Tudor si in afara de Venetia si Ciric...
Pe luni!

paul
Moderator
Moderator

Re: noiembrie

Mesaj de paul » 05 Noi 2004, 16:48

onesti scrie: P.S. Paule, unde pescuiesti in Iasi, ca si eu am stat in studentie in Tudor si in afara de Venetia si Ciric...
In Iasi pescuiesc pe Prut (in judetul Iasi). Si uneori, cand mai merg cu prieteni sau colegi fara permis, merg pe Jijia. In oras nu am pescuit niciodata la Ciric sau pe Venetia. La primavara am sa ma duc pe Bahlui, la intrarea in oras sa incerc la clenut.

Adelin
Moderator
Moderator

Sugestii

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2004, 00:09

@onesti-Incearca de la Rapala:Mini Fat Rap, Original Floating, Countdown, Rattlin'Rapala, Jointed, Husky Jerk(3-6 cm.) si atentie la culori pt. ca ai de unde alege(tine cont de limpezimea apei, agresivitatea pestelui, intensitatea luminii).De la Salmo incearca: Butcher,Honet Shallow Runner,Hornet si Minnow.Eu personal am avut rezultate la Mepps Aglia si Comet nr.00,0,1,2,3 si la voblerele mentionate mai sus, dar mai ales la un model de la Nils Master:INVINCIBLE FLOATING cu care prinzi si ultimul clean de pe rau.La prima vedere n-ai zice ca e ceva de capul lui.Eu l-am luat asa... sa nu ies din magazin cu mana goala...Acum nu mai pescuiesc la clean, dar am fost multi ani obsedat de acest peste simpatic si in ultimii ani nu cred ca am retinut nici un exemplar. :!: Cred ca acum vom vedea cel putin un trofeu...la galerie?!

kta.fisherman

Mesaj de kta.fisherman » 23 Noi 2007, 01:07

SPINNING EVERYTIME!!!

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 23 Noi 2007, 02:02

Curiozitate: tu esti in Canada si dai dupa clean ?
Oricum in perioada asta principala chestie la clean, de fapt la toti pestii, e sa ii le gasesti casuta de iernat, apoi daca reusesti sa ii treci un vobler pe la nas nu cred ca il refuza. Eu unu am avut partide frumoase in perioada asta la monster perch de la Balzer http://www.balzer.de/products.php?pid=1826&cid=4
Voblerele Dady sunt ffff bune doar ca sunt in variante constructive putine ....

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Noi 2007, 06:43

Au trecut totusi 3 ani jumate! Intre timp s-a schimbat putzin decorul. Oricum, merci pt refresh!

Scrie răspuns