pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
crucerucostin
- junior

Pe aceasta cale invit pescarii de spinning din Neamt in a avea o discutie despre ceea ce a fost si ce este in prezent pescuitul la rapitori in judetul nostru.Personal eu ma delectez pe lacul "Izvorul Muntelui" cu pastravi si bibani.Frumosi, bine facuti, taman buni de "vazut, pupat, la loc in garla...

".Nu am prins clean si lipan...Daca tot intrati si aveti un cuvant de spus, ar fi benefic si pentru altii sa stie cu ce artificiale mai mintim un "peste" pe aici, nu de alta, dar sa nu-si rateze oamenii un concediu sau un week -end petrecut pe aici din lipsa de informatii sau ospitalitate din partea noastra.Personal folosesc Salmo Hornet (diverse culori) si Mepps....Astea pentru pastrav...Bibanul , cand ii este foame musca la orice fel de combinatie existenta....Sunt curios sa vad ce rezultate au TAIFUN-urile de la BerTi....A dat cineva cu asa ceva pana acum? Apropo, e cineva din Piatra amator de o partida Duminica asta?(10.12.2006).Pun masina la bataie

....o ultima indicatie...vizitati Fisherman.ro sa vedeti cam ce avem noi pe aici...sunt o mana de baieti care fac "toti banii"....
-
mihaimircea
- veteran

-
Salut
ma nene ce-s dihaniile alea de bibani?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
Tavi
- veteran

crucerucostin scrie:.Sunt curios sa vad ce rezultate au TAIFUN-urile de la BerTi....
Uita-te la galerie...
-
crucerucostin
- junior

Tavi scrie:crucerucostin scrie:.Sunt curios sa vad ce rezultate au TAIFUN-urile de la BerTi....
Uita-te la galerie...
Ma refeream aici pe lac la Bicaz....In rest m-am convins...Sunt super...
-
Michael
- Moderator

hmmmm,ce bine ca ai deschis acest topic,chiar ma intereseaza,vin destul de des prin P.Neamt+imprejurimi.
ma intereseaza lacul bicaz,pe unde il abordati,cam ce specii exista acolo,etc
lacul Izvorul Muntelui este cel cu crucea de piatra in apa,plin de pet-uri?superb barajul.
vreau sa mai si pescuiesc cand vin pe acolo.

-
crucerucostin
- junior

Apropo de PET-uri...DA... avem si de-astea!!!si inca multe...cred ca ar fi nevoie de doua utilaje, unul sa stranga , unul sa depoziteze..ceva plutitor..ceva idei , baieti?
-
Ionut the carp
- veteran

Michael scrie:
lacul Izvorul Muntelui este cel cu crucea de piatra in apa,plin de pet-uri?superb barajul.
fix ala ii

are niste dihanii de bibanoi

cel mai mare prins de mine acolo a fost undeva pe la 7-800g...acum vreo 3 ani...si nu, nu stiam ce-i aia spinning si nici catch & release... l-am luat sec la rama

si peste mare sigur ii...prin 95' proaspat patruns de virus, mergand cu tatal meu, acesta pescuit la fund cu rama si eu la undita, a avut surpriza ca pe o mulineta daiwa parca, cu un fir nemaipomenit de 0,5 cred ca era, sa ii rupa mulineta

-
Michael
- Moderator

chestii plutitoare am vazut pe lac anul acesta,de ziua marinei sau nu stiu ce sarbatoare era,erau ceva plute dispuse in forma de cruce,concursuri,etc.
la o pluta daca ii montezi niste obloane,incarci pet-uri la greu.sau intepate cu fir tras prin ele,se aduna de-un colier.

-
Tavi
- veteran

Ionut the carp scrie:... pescuit la fund cu rama si eu la undita, a avut surpriza ca pe o mulineta daiwa parca, cu un fir nemaipomenit de 0,5 cred ca era, sa ii rupa mulineta

aia era o rama record