spinning in judetul Constanta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
spinning in judetul Constanta
avand in vedere ca in curand ma voi muta definitiv la 500 de km departare, adica in judetul Constanta, v-as fi recunoscator daca imi puteti da cateva locatii de spin, indiferent de specia de rapitor care poate fi pescuita. ca sa fiu mai concret, nu caut locuri "prinzatoare", ci zone de pescuit. adica lacul a, paraul b, dunarea la km c-d, canalul e etc. sa gasesti locul cu pesti pe o locatie noua e jumatate din magia pescuitului si nu am de gand sa o pierd, insa nici nu doresc sa ma plimb nu stiu cate zeci sau mai bine de km pana la un lac pe care il vad pe google si sa constat ca nu e rapitor neam. multumesc anticipat.
-
- veteran
Re: spinning in judetul Constanta
Te invidiez...ai Dunarea la o aruncatura de batz, mai este canalul Dunare-Marea Neagra...esti un fericit 

sa fiu sincer, deja visez cu ochii deschisi cum o sa cutreier eu cu batul in mana locuri pe care nu le-am pescuit niciodata. vreo 2 ani sper sa am de colindat locuri noi.
- George1985
- veteran
Poate facem o echipa de constanteni sau viitori constanteni.
Sunt cateva locuri bune...
Sunt cateva locuri bune...
eu in aprilie-mai termin cu mutatul. o sa te contactez atunci, poate scoatem o stiuca la poze. pana atunci, vorba ta, poate facem o trupa mai mare.
astept sa dai de veste cand te-ai mutat.sunt din cta si caut o persoana nebuna dupa pescuit la rapitor,eventual concursuri.contact pe mp
- George1985
- veteran
Mai suntem Nebunibalu scrie:astept sa dai de veste cand te-ai mutat.sunt din cta si caut o persoana nebuna dupa pescuit la rapitor,eventual concursuri.contact pe mp

ei bine, va mai procopsiti cu unul. nu am treaba cu concursurile, dar nici nu pot trai fara pescuit.
- George1985
- veteran
hmm vrei sa vi cand incepe "balul"grizzly scrie:eu in aprilie-mai termin cu mutatul. o sa te contactez atunci, poate scoatem o stiuca la poze. pana atunci, vorba ta, poate facem o trupa mai mare.

Chiar sunt curios sa aflu alte locuri de rapitor in afara de dunare. Pe canalul DMN nu se prinde rapitor asa cum ar crede unii, iar in alte locuri, cum ar fi balti, canale... slabe sanse. Poate doar pe unele amenajari cu taxa mare...