spinning apel

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 08 Ian 2006, 01:09

auziti domnu lapusneanu , sti cum e , fiecare facem cardasie cu ciorba care ni se pare mai dulce . acu nu tre' sa te superi matale de asta .
apropo daca nu cumva ai observat deja , oamenii faceau un fel de misto amical , nu s-au atacat nicicare unul la persoana altuia .
acum daca tu vrei sa fi major si sa ii iei apararea nu stiu cui , nici eu nu ma pot supara pe tine .
dar tot nu inteleg cu cine vrei sa te razboiesti si de ce ... :D
tre sa il intreb pe paul daca ti-a facut cumva vre-un bust .
:D
eee era sa uit : ionutze la multi ani ! sper ca mi pui si mie o bere la rece !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Ian 2006, 02:38

Adi_ scrie::roll:
se pare ca vorbim despre lucruri diferite. tu la ce poze te referi?
eu propun sa-l lasam pe Adelin sa ne spuna la ce poze se referea el
:wink: :)
Mai, de ce tot rasuciti cutitul in rana? Gata baietul a priceput! ....si bag mana-n foc ca la Paul la galerie nu mai vedem clenutzi, doar exemplare demne de foto.
Cat despre hamaitorul care se aude prin zona, ce pot sa zic, a furat-o rau pe forum la APV si acum latra p-aici, dar asa mai cu coada intre picioare.... :lol: :lol: :lol: ...pentru cei ce vor sa rada de sa se cracaneze, ia luatzi de aici: http://www.aventurilapescuit.ro/forum/v ... &start=150 :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Ian 2006, 05:26

Adelin scrie:a furat-o rau pe forum la APV
Asta-i cea mai tare chestie din ciclul "luati-l de pe mine ca-l omor" pe care am vazut-o vreodata :lol: :lol: :lol:. Oricum, multumesc pentru reclama :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Ian 2006, 09:29

Mai oameni buni... hai nu va mai intepati atat. Serios ma faceti sa ma duc sa prind clenuti de-o palma (sau cat o frunza de salcie :) ) si sa-i pun la galerie sa aveti de cine va lua ;)
Am citit ce s-a scris pe forumul la AVP si, sincer, nu imi place. Haideti sa facem sa nu fie si aici la fel.
Daca nu va puteti intelege, macar ignorat-va.
Gerula, iti multumesc ca imi iei apararea, dar, sincer, nu ma supara sa faca mistouri de mine (sau daca ma supara nu o recunosc ;) ). Probabil ca asta e nivelul meu acum si, poate in timp voi invata sa fac o selectie la pestii prinsi, poate voi invata sa mai las pesti in balta sa mai prind si data viitoare, dar asta se invata in timp.
N-are rost sa ma ascund ca as fi altul, sau sa fotografiez 2-3 si sa zic ca atati am retinut si la restul le-am dat drumul. Dar asta sunt deja alte discutii.
Hai sa nu ne mai certam.. Adelin, Razvan, Adi.. va rog...
Pe Calone nu-l mai rog ca il rog degeaba :P

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Ian 2006, 10:24

Sorry, dar pe mine nu cred ca m-ai vazut pe aici
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Ian 2006, 10:25

Paul scrie:Probabil ca asta e nivelul meu acum
Vezi, asta-i problema de fapt. Iti garantez ca din "echipa de zgomote" doar Calone este peste nivelul tau actual, restul sunt fix tot acolo.
Si asa e, razvan.m s-a abtinut de data asta, bravo lui.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Ian 2006, 10:51

uite Paule, o fac pt. tine. :wink: :P ca esti baiat finutz...
eu declar deschis ca voi ignora orice mesaj din partea lui(cum ii zice mah.... :roll: ... aaaa gata, mi-am anmintit :wink: ) ...... Gerula.
A vazut toata lumea ce-i poate capu` si aici si pe forum la avp. N-are rost sa-l mai infundam si noi, ca si asa e in kkt pana-n gat. :P :lol:
Oricum, pe oameni ca el nu-i mai shimba decat pamantu` galben 8)
Un lucru e clar. Habar nu are cu ce se mananca pescuitul, dar e mare-n clantza. Nu-i nimic, am mai vazut noi d`ashtia.
Si cu asta... basta!
8) :wink: :)

ps. sper sa ma pot tine de cuvant. nu se stie niciodata cu ce subiecte arzatoare va aparea Gerula pe forum, si o sa ma manance degetele :P
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Ian 2006, 11:01

Adi_ scrie:Un lucru e clar. Habar nu are cu ce se mananca pescuitul, dar e mare-n clantza.
Auzi, hai sa facem in felul urmator: la primul concurs din campionatul de spinning al anului asta, indiferent unde ar fi organizat, ne inscriem amandoi si vedem cat prinde fiecare :lol:. Pe urma discutam cine are habar de pescuit si cine nu :lol:. Ce zici, te bagi? :roll: Ca vad ca te dai mare pescar, dar intuitia imi spune ca esti un mic 0. :twisted:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Ian 2006, 11:26

Asa cum era de asteptat, restul e tacere. :lol: :lol: :lol: (in tot timpul dintre aceste doua mesaje omul a fost pe forum, l-am postat pe asta cand a disparut :lol: )

Ce s-a intamplat, ti-e frica, o "mare pescar", ca daca nu te mai duce Calone la locuri bune si nu-ti mai spune sa arunci langa buturuga nr 7, o sa fii pe veci de rasul forumului? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Ian 2006, 11:31

Adi_ scrie:..
eu declar deschis ca voi ignora orice mesaj din partea lui(cum ii zice mah.... :roll: ... aaaa gata, mi-am anmintit :wink: ) ...... Gerula.
..
:|
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Închis