Multumesc pentru sfaturi,dar cat le am eu cu "tablele",prefer sa le cumpar.Din pacate noi nu avem Gipo in Timisoara.Voi cauta totusi in magazine.Bine ca mi-ai zis,nu credeam ca se comercializeaza palete separat.legio1083 scrie:SAlut!
Ai doua optiuni... Ori le faci singur ori le gumperi!
Daca le cumperi te duci la Gipo si ai sa gasesti la 45000 3palete de care vrei atat ca forma cat si ca marime dar eu personal am inceput sa le fac singur sin tabla de alama, cupru, sau orice altceca care intre 1.5 si 4mm grosime... le decupez si apoi le ambutisez usor cu ciocanul sau cu un dorn. apoi le slefuiesc un pic si ori le las asa ori le lipesc abtibilduri cu paternul dorit. La inceput pare un pic mai dificil dar apoi e ca o joaca!...
Sa/mi spui daca ti/a iesit ceva...
Numai bine!
Costi
Spinnerbait...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: palete
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Salut!Paul scrie: Apropos, cum se poate face comanda la Bertilure?
Multumesc!
Eu am facut comanda prin mail si am rezolvat.Am primit exact ceea ce am comandat si la timp.In mail poti sa-i explici ceea ce vrei.
Buna dimineata!
Din toate mi-am luat de la el,nimai cicade,nu.Deci nu pot sa-ti spun care e treaba cu ele.Dar poti sa-l intrebi pe el,in mail.Iti da si sfaturi,la ce merge,cum merge,etc.
Din toate mi-am luat de la el,nimai cicade,nu.Deci nu pot sa-ti spun care e treaba cu ele.Dar poti sa-l intrebi pe el,in mail.Iti da si sfaturi,la ce merge,cum merge,etc.
-
- utilizator constant
- costica_fishing
- veteran
Mi-au zis ca se mai scoate un nou model de cicada, mai mare, dar din pacate nu era aparuta pe ultimul catalog... Asa ca, poate la comanda viitoare...danr scrie:cu ocazia intalnirii de pe gostilele am primit the "brand new cicada" de approx. 20 grame, numai buna pentru field test la Olt
daca stau sa ma gandesc, ar trebui sa vina noua comanda de-acuma

- costica_fishing
- veteran