Salut,
credeti ca se poate prinde somn pe dunare cu spinnerbait? exista un anume model mai bun care se preteaza pt asa ceva?
Astept pareri.
Spinnerbait pentru somn
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Spinnerbait pentru somn
spinerbaitul este o naluca de reactie,prin urmare opune rezistenta mare spre foarte mare la tractiune
daca vrei neaparat sa-l pescuiesti cu asa ceva echipamentul potrivit ar fi cel de cast
insa nu prea am auzit de randament la Dunare pentru aceasta specie
pe lac da.acum ceva timp fratii german prezentau o emisiune in care au prins somn la spinerbaiturile proprii pe lacul Cladarusani
daca vrei neaparat sa-l pescuiesti cu asa ceva echipamentul potrivit ar fi cel de cast
insa nu prea am auzit de randament la Dunare pentru aceasta specie
pe lac da.acum ceva timp fratii german prezentau o emisiune in care au prins somn la spinerbaiturile proprii pe lacul Cladarusani
-
- veteran
Daca merge pe lac, ar trebui sa functioneze si pe Dunare. Problema este gramajul, trebuie sa fie ceva MULT mai greu decat spinnerbaiturile obisnuite pentru a lucra in curent si a ajunge la o adancime adecvata.
intrebare ar fi fost : "somn pentru spinnerbait ? "
Ma gandeam la un spinnerbait cu agrafa, la care se poate atasa jig+guma de diferite greutati.
marian,nu este vb neaparat de greutate
poti sa atasezi orice jig doresti+guma aferenta
este vb de paleta(ele)cu care vine echipat
astea opun rezistenta-n apa.iar pe o zona a Dunarii care are curent puternic fara echipament de cast n-ai ce cauta
omori cam orice mulineta de spin in cateva partide
ar fi bine sa incerci gumele armate pe jiguri grele sau cicadele de peste 50gr
din cate stiu cam astea au dat randament
uneori si voblerele(deep-diverele)
poti sa atasezi orice jig doresti+guma aferenta
este vb de paleta(ele)cu care vine echipat
astea opun rezistenta-n apa.iar pe o zona a Dunarii care are curent puternic fara echipament de cast n-ai ce cauta
omori cam orice mulineta de spin in cateva partide
ar fi bine sa incerci gumele armate pe jiguri grele sau cicadele de peste 50gr
din cate stiu cam astea au dat randament
uneori si voblerele(deep-diverele)