Spinn pe Valea Doftanei
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Spinn pe Valea Doftanei
are acelasi regim de pescuit ca lacul bolboci ? unde trebuie achitata o eventuala taxa ?
-
- veteran
permisul pe un an intreg este 30 sau 40 de lei, oricum modic. am inteles de la un politist din Valea Doftanei ca nu mai au voie sa perceapa nicio taxa acolo
acum doua saptamani, am petrecut vreo 3 ore pe malul Paltinului. am batut vreo doua ore pe pajistea din stanga, de dupa pod, fara succes. apoi am trecut pe un loc cu apa mai mica, ferit de vant. eu o stiuca la 1,5 kg (abia agatata in coltul gurii, pe un jig de biban, pe mono de 0,14 fara struna), un rateu de ceva mai mare pe un piscot de 10 grame (s-a dezgatat), iar partenerul meu a scapat una serioasa la jig, nu a tinut-o mai mult de 5 secunde
oricum, merita sa revin
acum doua saptamani, am petrecut vreo 3 ore pe malul Paltinului. am batut vreo doua ore pe pajistea din stanga, de dupa pod, fara succes. apoi am trecut pe un loc cu apa mai mica, ferit de vant. eu o stiuca la 1,5 kg (abia agatata in coltul gurii, pe un jig de biban, pe mono de 0,14 fara struna), un rateu de ceva mai mare pe un piscot de 10 grame (s-a dezgatat), iar partenerul meu a scapat una serioasa la jig, nu a tinut-o mai mult de 5 secunde
oricum, merita sa revin
-
- junior
am dat astazi ca un nebun la tot ce am avut in truse si nici macar o miscare!!! ati mai incercat pe baraj? cum a mers? ms
sunt si eu curios, mai ales daca se prinde si biban mare pe langa stiuca