Somnul pana cand

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Somnul pana cand

Mesaj de CataZander » 18 Dec 2008, 00:09

Care sunt sansele sa ne intalnim cu mustaciosul in sezonul rece? Aceste intalniri sunt doar intamplatoare sau ati avut si rezultate constatante? Eu unul am avut doar intalniri ocazionale in timp ce cautam salaul dar sunt convis ca fiecare are experientele sale asa ca astept noi opinii. :D

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 18 Dec 2008, 11:59

eu sincer m-am intalnit cu somnii iarna la lingura, dar ce e drept, la apa calda pe mures. nu exemplare impresionante dar incurajatoare :lol: am mai prins si alta data ceva somotei dar intamplator, cum ziceai si tu, in cautarea salaului, cu shaduri albe sau rosii :shock: . acum vreu sa ma duc sa insist prin gropane cu linguri grele, (cam o ranitza de linguri si 500m de fir :lol: )si poate mai gasesc ceva somni ce au scapat de ancorele greblasilor:)

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 18 Dec 2008, 13:10

Si eu cum ajung de la tm direct la peste ma duc. Cand am fost ultima data am luat un somotel si acum vreau sa i caut bunicii :D .Eu unul o sa insisit mai mult pe shaduri si la ratling.Pe la apa calda nu imi fac sperante prea mari ca doar e weekend asa ca o sa incerc probabil prin balastiera ca imi e cel mai familiara :)

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 21 Dec 2008, 00:19

Pe vremea asta locurile in care bate direct soarele sunt mai cautate de catre somn. In perioada asta isi cam reduce activitatea, e mai "amortit".

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Dec 2008, 23:10

Anul acesta in ianuarie am luat catziva la guma si nu de coada, deci daca dai peste ei si ii iritzi la mustetze nu cred sa refuze papa. :wink:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5045
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5098
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 02 Mar 2009, 00:14

Dat fiind faptul ca atrecut iarna cred ca pot sa incep sa-mi fac planuri asa ca as fi curios sa-mi mai impartasiti pareri...acum nu mai e ''pana cand" acum e.."de cand" :D si mai ales pe unde :?

bogdan2fast
junior
junior

Mesaj de bogdan2fast » 02 Mar 2009, 20:02

incearca si la gropane ,daca le stii si pe linga buturugi structuri scufundate(ieri am venit de la Mahmudia cu un somn prins si eliberat de 7kg la o salca scufundata la manns lemon) :roll:

Scrie răspuns