somn la spinning 2008

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 16 Apr 2008, 11:32

Privind asa,ai dreptate dar habar n-aveam ca este somn acolo.A fost la ghici :wink:
P.S.
Cand am ajuns inapoi la pensiune amicii ne-au spus ca ei de fapt nu prinsesera nimic dar au vrut sa ne oftice cu vestea :lol: :lol:
Asa ca i-am ofticat noi,pentru ca pe baza informatiei lor false am schimbat noi tactica si nalucile :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Apr 2008, 13:19

Cine sapa groapa altuia..... :)
Se intampla des in lumea pescareasca . :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Apr 2008, 13:49

hai, a mai lovit cineva somn la naluci anul asta ?

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 16 Apr 2008, 14:18

Am incercat vineri 11.04 pe Dunare la Giurgiu si dupa somn, cu shad mare pe fund, si ceva oscilante. NIMIC.
Asta dupa ce am fugarit avatul prin boscheti fara succes... m-am intalnit cu 3 exemplare trecute de kil, care nu au finalizat... doi numai au urmarit si al 3-lea a dat in vobler mai mult de fenta, nu sa-l haleasca. Toti langa mal. Acuma caut pretext sa ies dupa stiuca pe undeva, dar n-am cu cine :(

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Apr 2008, 14:51

danr scrie:

da Adeline am ganduri mari, o fi rau ? :lol:
Da, e de rau, pt mustaciosi! Sa vedem poate o fi un n bun de somn si dam in matahale. :wink:

bahu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bahu » 04 Mai 2008, 13:52

pe 2 a 5`a am dat o fuga la draganesti olt la salau sa il incerc la twister ... nu prea a mers asa cum as fi vrut ..decat vreo 6 exemplare modeste.. de dim pana seara cu toate ca la oblete a mers chiar bine ... in jur de 6 seara la un vierme rosu de gelatina ... surpriza ...nu se agatase ...un exemplar mustacios de 6,8 kg si`a facut aparitia...frumos:) ...dar pacat ca nu a dat la mine ci la cumnatul meu ... sper sa vina si la mine ...o sa postez 2 poze ...dar cred ca de maine ...fir intins

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 04 Mai 2008, 14:11

bahu scrie:pe 2 a 5`a am dat o fuga la draganesti olt la salau sa il incerc la twister ... nu prea a mers asa cum as fi vrut ..decat vreo 6 exemplare modeste.. de dim pana seara cu toate ca la oblete a mers chiar bine ... in jur de 6 seara la un vierme rosu de gelatina ... surpriza ...nu se agatase ...un exemplar mustacios de 6,8 kg si`a facut aparitia...frumos:) ...dar pacat ca nu a dat la mine ci la cumnatul meu ... sper sa vina si la mine ...o sa postez 2 poze ...dar cred ca de maine ...fir intins
Parca in zona la noi e prohibitie la toate speciile mai putin stiuca la artificiale.
La voi nu :?: :?: :shock:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

bahu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bahu » 04 Mai 2008, 15:25

ba da si la noi dar am riscat un pic ...ca muream de dor ...pacatul meu ...nu`i corect dar bolnavii ma gandesc ca inteleg

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 04 Mai 2008, 19:39

Inseamna ca noi daca am fost la stiuca suntem sanatosi,norocul nostru! Astazi in stuful din Dobroiesti erau vreo30 de bolnavi cu undite si vreo 5 cu halauri,cred ca ne-ar trebui mai multe spitale.

Numai bine...

bahu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bahu » 08 Mai 2008, 06:54

ati dat la blinchere ....???? ;) ca am dat eu si nici macar trasatura si ....stiuca e cu gramada :D... respect ..va salut

Scrie răspuns