mi-ai luat-o mult inainte. Filmul e tare vechi si cand vreau sa ma relaxez si mi-e dor de pescuit ma uit la el. L-am tras pe desktop. Cat despre echipamentul din dotare nu cred ca mai e nimic de spus, cand te duci chitit pe balauri nu te duci cu o ramura de copac, mai ales cand folosesti ca momeala un peste care e peste dimensiunea legala de retinut....vorba'aia
Somn 2.46m
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Fara pescuiala viata e pustiu
-
- utilizator constant
70 kile
cred ca are 70 de kilograme..am vazut unul la 2 metri 50 de kilograme iar in privinta mancatului..nu e bine sa maananci somn mai mare de 10 kile..andrei-ovidiu scrie:no comment!![]()
oare cum o fi drill-ul cu un asemenea monstru![]()
cand ma gandesc ca cel mai mare peste al meu a fost un crap de 8 kg luat pe curent si a luptat super....orae cum o fi cu un somn de 20-50 de kg nu cu unul de 2,46m care cred ca sigur are peste suta de kile!
-
- veteran
Re: 70 kile
nu, dar e marfa rau sa ai in bat asa ceva!laurentiucat scrie:cred ca are 70 de kilograme..am vazut unul la 2 metri 50 de kilograme iar in privinta mancatului..nu e bine sa maananci somn mai mare de 10 kile..andrei-ovidiu scrie:no comment!![]()
oare cum o fi drill-ul cu un asemenea monstru![]()
cand ma gandesc ca cel mai mare peste al meu a fost un crap de 8 kg luat pe curent si a luptat super....orae cum o fi cu un somn de 20-50 de kg nu cu unul de 2,46m care cred ca sigur are peste suta de kile!

-
- veteran
-
- veteran