salut
am nevoie de un mic sfat:
intre 01.07.2011 si 07.07.2011 vreu sa-mi iau o mica vacanta destinata exclusiv pescuitului la spining
vreau un sfat despre ce lac, balta , rau, fluviu. delta , ar trebui sa aleg
am fost in delta , putin pe dunare si pe cateva balti
nu ma intereseaza bugetul iar barca si scule am cam pt orice rapitori
nu vreau sa dau pe incinte private
nu sunt lipsit de modestie si nu vreau sa umpleti acest topic cu rautati si mistouri!!!
multumesc
sfat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: sfat
Suedia. Stockholms skärgård.byorel scrie:nu ma intereseaza bugetul iar barca si scule am cam pt orice rapitori
nu vreau sa dau pe incinte private

incearca sa ajungi la Dunare...este f scazuta pt perioada asta si destul de limpede, concentreaza-te pe pescuitul nocturn, in special pe dimineata...avat nu prea ai cum sa nu prinzi(il gasesti usor-in anafoare, la apa mai repede sau printre cioate)...daca gasesti locuri cu pragul in mal, eventual mal intarit cu piatra, incearca si salaul la vobler paralel cu malul...tot pe vobler poti incerca si somnul-care urca la suprafata noaptea de prin gropile pe unde sta ziua(il gasesti dupa plesniturile nocturne cu coada), dar de obicei ca sa ajungi la gropile astea trebuie sa intri cu barca...bineinteles merge salaul si la jig... locuri exact, daca te intereseaza, ti le spun pe privat, doar ca daca esti din Bucuresti sunt cam departe de tine-zona Braila-Galati...
daca ai noroc si este canicula vreo 3-4zile consecutive si dupa aia o ruptura de nori sau o schimbare brusca de vreme...il cocosezi...si pe somn, si pe salau(ca nu cred ca vei irosi o asa vreme pe avat
)
daca ai noroc si este canicula vreo 3-4zile consecutive si dupa aia o ruptura de nori sau o schimbare brusca de vreme...il cocosezi...si pe somn, si pe salau(ca nu cred ca vei irosi o asa vreme pe avat

-
- veteran