Seika Crank - Clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Seika Crank - Clean
Salut. Stie cineva daca importa cineva voblerul SEIKA LURE CRANK MINI FLAT 41 MM 3,5 GR. FLOATING TUBERTINI in Romania?
Eu am avut 3 bucati si la clean a fost voblerul castigator pe anul 2015 si as vrea sa mai cumpar cateva dar din pacate nu se prea gasesc la noi.
Eu am avut 3 bucati si la clean a fost voblerul castigator pe anul 2015 si as vrea sa mai cumpar cateva dar din pacate nu se prea gasesc la noi.
Re: Seika Crank - Clean
ai MP. vezi daca e ce cauti.
Salut. E gol Mp-ul de la tine, cel putin mie nu imi apare nimicdanielo scrie:ai MP. vezi daca e ce cauti.

sunt cateva pe v o b l e r e p u n c t r o
Am gasit, multumesc.adrian99 scrie:sunt cateva pe v o b l e r e p u n c t r o
- andreifishing
- utilizator constant
Poți să comanzi de la ei liniștit. Sunt de treabă și se țin de cuvânt. Am fost la ei la sediu, (sunt din Timișoara), și mi-au zis că dacă nu găsesc ceva pe piață să îi contactez și ar putea să îmi facă rostlenovo scrie:Am gasit, multumesc.adrian99 scrie:sunt cateva pe v o b l e r e p u n c t r o

Oricum, când văd că crii ceva de clean/păstrăv și vrei să îți iei îmi iau și eu

Sa inteleg ca ai gasit cleanul acolo unde am spus eu ?andreifishing scrie:Poți să comanzi de la ei liniștit. Sunt de treabă și se țin de cuvânt. Am fost la ei la sediu, (sunt din Timișoara), și mi-au zis că dacă nu găsesc ceva pe piață să îi contactez și ar putea să îmi facă rostlenovo scrie:Am gasit, multumesc.adrian99 scrie:sunt cateva pe v o b l e r e p u n c t r oMult noroc!
Oricum, când văd că crii ceva de clean/păstrăv și vrei să îți iei îmi iau și eu))

- andreifishing
- utilizator constant
Ba că nu!lenovo scrie:Sa inteleg ca ai gasit cleanul acolo unde am spus eu ?)

Am gasit si eu in la un magazin in cluj pret 15.50.