se prinde salau la kastmaster ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
greere4
junior
junior

se prinde salau la kastmaster ?

Mesaj de greere4 » 22 Mai 2008, 00:14

va intreb pe voi acesti mari maestr:i se prinde salau la kastmaster (oscilanta dela 14 gr in sus ) desi acest peste prefera o momeala mult mai lenta cu o evolutie mult mult mai stationara ??? (mai pe loc ) astept raspunsuri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
sa nu o dati in oz lbs si alte kestii ca asta nu inseamna profesionalism (parerea mea)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Mai 2008, 00:22

Nu cunosc inca pe nimeni care sa-si fi facut o profesie din a prinde salau , dar pot sa-ti spunn ca se prinde salau la orice, orice insemnand orice, inclusiv carlig gol.

Asta nu inseamna ca se prinde bine salau la orice momea tampita, ci ocazional printr-o conjunctura de situatii favorizante. Eu am prins un singur salau (3kg)la lingura , o lingura de 17g, ceva hand-made, recuperari in salturi (dinti de fierastrau) de 1 -1,5m amplitudine, pe apa de 6m adancime.

nu sunt maestru dar nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund, dat fiind ora inaintata la care ai pus intrebarea.

Dar care-i faza? vrei sa prinzi salau numai la linguri oscilante? exista table mult mai prinzatoare decat oscilantele. :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Mai 2008, 00:24

inca ceva: nu fi sigur ca va fi un "super topic".
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

empthy_cluster
veteran
veteran

Re: se prinde salau la kastmaster ?

Mesaj de empthy_cluster » 22 Mai 2008, 06:20

greere4 scrie:va intreb pe voi acesti mari maestr:i se prinde salau la kastmaster (oscilanta dela 14 gr in sus ) desi acest peste prefera o momeala mult mai lenta cu o evolutie mult mult mai stationara ??? (mai pe loc ) astept raspunsuri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
sa nu o dati in oz lbs si alte kestii ca asta nu inseamna profesionalism (parerea mea)
salut,
intrebarea ta presupun ca este pusa la katerinca, prin urmare nu te astepta la miracole :wink: avand in vedere tonul !!

salaul nu prefera `momeli lente cu evolutzii statzionare` tot deauna,

se prinde salau la oscilante si nu sunt cazuri izolate.

sa fi iubit..
be smart be silent be deadly.....

Madalin_07
junior
junior

Mesaj de Madalin_07 » 25 Mai 2008, 21:34

lasa greere se prinde la kastmaster,dar numai cocliti dupa cum ai vazut,adica ghiciul e in floare:))))))

Scrie răspuns