sa nu o dati in oz lbs si alte kestii ca asta nu inseamna profesionalism (parerea mea)
se prinde salau la kastmaster ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
se prinde salau la kastmaster ?
va intreb pe voi acesti mari maestr:i se prinde salau la kastmaster (oscilanta dela 14 gr in sus ) desi acest peste prefera o momeala mult mai lenta cu o evolutie mult mult mai stationara ??? (mai pe loc ) astept raspunsuri
sa nu o dati in oz lbs si alte kestii ca asta nu inseamna profesionalism (parerea mea)
Nu cunosc inca pe nimeni care sa-si fi facut o profesie din a prinde salau , dar pot sa-ti spunn ca se prinde salau la orice, orice insemnand orice, inclusiv carlig gol.
Asta nu inseamna ca se prinde bine salau la orice momea tampita, ci ocazional printr-o conjunctura de situatii favorizante. Eu am prins un singur salau (3kg)la lingura , o lingura de 17g, ceva hand-made, recuperari in salturi (dinti de fierastrau) de 1 -1,5m amplitudine, pe apa de 6m adancime.
nu sunt maestru dar nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund, dat fiind ora inaintata la care ai pus intrebarea.
Dar care-i faza? vrei sa prinzi salau numai la linguri oscilante? exista table mult mai prinzatoare decat oscilantele.
Asta nu inseamna ca se prinde bine salau la orice momea tampita, ci ocazional printr-o conjunctura de situatii favorizante. Eu am prins un singur salau (3kg)la lingura , o lingura de 17g, ceva hand-made, recuperari in salturi (dinti de fierastrau) de 1 -1,5m amplitudine, pe apa de 6m adancime.
nu sunt maestru dar nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund, dat fiind ora inaintata la care ai pus intrebarea.
Dar care-i faza? vrei sa prinzi salau numai la linguri oscilante? exista table mult mai prinzatoare decat oscilantele.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
empthy_cluster
- veteran

Re: se prinde salau la kastmaster ?
salut,greere4 scrie:va intreb pe voi acesti mari maestr:i se prinde salau la kastmaster (oscilanta dela 14 gr in sus ) desi acest peste prefera o momeala mult mai lenta cu o evolutie mult mult mai stationara ??? (mai pe loc ) astept raspunsuri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
intrebarea ta presupun ca este pusa la katerinca, prin urmare nu te astepta la miracole
salaul nu prefera `momeli lente cu evolutzii statzionare` tot deauna,
se prinde salau la oscilante si nu sunt cazuri izolate.
sa fi iubit..
be smart be silent be deadly.....
-
Madalin_07
- junior