schimbare de mandrina pe lanseta

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Darius83
utilizator nou
utilizator nou

schimbare de mandrina pe lanseta

Mesaj de Darius83 » 04 Dec 2014, 10:37

Buna ziua. Tocmai am achizitionat o lanseta second hand lamiglas skeet seese si nu imi place mandrina. As vrea sa o inlocuiesc cu una lafel cu cea de pe lamiglass indian river. Stie cineva daca este posibil ?

costi
veteran
veteran

Re: schimbare de mandrina pe lanseta

Mesaj de costi » 04 Dec 2014, 11:39

se poate dar o sa fie putin de munca.... trebuie date toate inelele jos, taiata mandrina veche, pusa cea noua, repuse inelele pe blanc..... o sa ai ceva costuri in plus, mai ales daca o sa platesti pe careva si nu faci tu singur lucrarea.

Acum tu decizi daca merita un moft costurile suplimentare sau nu.
Imagine

Darius83
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Darius83 » 04 Dec 2014, 18:25

In cazul acesta mai bine as fi cumparat toate bucatile separat. Cred ca mai bine o vand si construiesc una cu mandrina care imi place.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 04 Dec 2014, 20:16

E posibil sa iesi mult mai scump.
Fir intins!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Dec 2014, 21:42

Darius83 scrie:In cazul acesta mai bine as fi cumparat toate bucatile separat. Cred ca mai bine o vand si construiesc una cu mandrina care imi place.
De regula costa mai mult sa modifici decat sa construiesti (depinde insa si de modificari) asta ca sa nu mai pui la socoteala faptul ca , dezechiparea unui bat presupune si riscuri (fie ele si infime). Cand aduni cost de achizitie cu transport + transport la "modificator" si retur + manopera de dezechipare si reechipare + componente (cost+ transport) de cele mai multe ori iesi mai scump decat cu o constructie de la zero .
Modificarile merita doar daca blankul sau lanseta respectiva are si alta valoare decat strict materiala si/sau in masura in care nu costa mai mult decat o lanseta noua ori in masura in care prin modificare se obtin unele avantaje care n-ar putea fi oferite de o lanseta construita de la zero la o valoare sensibil egala.
In cazul de fata, schimbarea mandrinei presupune si dezinelare , posibil alte elemente decorative adaptate noii mandrine, alt grip adaptat noii mandrine si poate insemna pierderea finishului de pe blank .

Scrie răspuns