Salmo Sweeper
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salmo Sweeper
A testat cineva voblerul acesta:
http://www.salmo.com.pl/en/sweeper/
?
Daca da ce rezultate ati avut si ce culori ati folosit?
L-a folosit cineva pe Olt in jud. Sibiu?
Merci
http://www.salmo.com.pl/en/sweeper/
?
Daca da ce rezultate ati avut si ce culori ati folosit?
L-a folosit cineva pe Olt in jud. Sibiu?
Merci
Re: Salmo Sweeper
Chiar nimeni nu a folosit naluca asta?
nu se comercializeaza aceasta naluca pe la noi, dar recomand tipul de naluca(jerkbait glider) si recomand cu caldura Savage Gear Deviator si Strike pro Buster jerk. Prin alte parti jerkbaiturile dau cel mai mare randament la stiuca, nu ca nu ar da si la noi dar putini folosesc la noi astfel de naluci.
dar zalt-uri ... le-ai incercat?
Sweeperul momentan nu este in Romania insa am vb cu agentul de la energofish sa vada daca nu poate sa il aduca pe comanda din depozitul central din Ungaria. Daca primesc vreun raspuns favorabil il comand , testez si iti voi spune si cum evolueaza.
Salmo Sweeper se gaseste si in Romania, la Energofish. Deocamdata doar modelul de 10 cm, in cele 4 culori. Cei care au fost la targ l-au putut vedea la standul Energifish.
Eu mi-am cumparat de curand varianta de 14 cm online din Polonia. Merge fain, insa nu am apucat sa pescuiesc cu el.
Eu mi-am cumparat de curand varianta de 14 cm online din Polonia. Merge fain, insa nu am apucat sa pescuiesc cu el.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Astazi am primit un raspuns oficial de la cei de la energo si intradevar il au pe stoc : 10 cm - 4 culori si un pret de vanzare de aproximativ 43,5 lei. Mea culpa dar primul raspuns l-am dat tot din cauza agentului de la energofish care nici nu avea habar ca au asa ceva pe stoc. 

Si pe v o b l e r e.ro sunt tot cele 4 culori, 43.8 ron.
Numa' bine.
Numa' bine.
www.pentrupescuit.ro