pai iti zic eu ce sa faci da sa nu mai zici la nimeni
cand iti cumperti twistere si iti alegi un model anume la care stii ca se prinde in zonele in care dai, cumpara marimi mai multe (10,8,5 cm)
in ideea ca tu dadeai cu unu de 10 cm, iar strapii erau mici dar din cate am citit eu mai sus , f activi, ei nu faceau altceva decat sa mance , dar precaut, cu alte cuvinte iti trageau de coada twistarului. ei u la faza asta trea sa pui acelasi tip de naluca numa ca mai mica (5cm) pe un jig mai greutz un pic (14gr). atacurile s-ar fi imputinat , dar nu ai mai fi ratat atat de mult. cand naluca e mai mare, el nu ataca asa decisiv tot timpu (aia pana la 1kg).
in cazul in care uiti sa iti iei si alte marimi la twisteru respectiv la care vezi ca ataca in draci , tine-l pe ala numa schimbai jigu , pune unu cu tija mai lunga, astfel incat ,carligu sa vina mai langa coada. numai ca in cazu asta, EU , folosesc un jig mai greu un pic si recuperez o idee mai rpd, asta o fac pt ca bataia cozii e mai mica si la o recuperare mai lenta , nu prea se simte vibratia aia ampla, si tre sa faci cunvaa sa compensezi.
la mine a dat rezultate treaba asta de vreo cateva ori , si de atunci am zis ca o sa tot incerc figura sa vedem daca chiar functioneaza tot timpu.
sper sa iti fie de folos replyul meu, dar repet , sa nu mai zici la nimeni