Salaul in ianuarie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut Petrea
veteran
veteran

Salaul in ianuarie

Mesaj de Ionut Petrea » 19 Ian 2009, 13:04

Scuzati deschiderea unui nou topic,dar aveam o nelamurire.As vrea sa ma duc la salau maine la twister dar nu stiu absolut nimic despre activitatea mariei-sale in aceasta perioada.Vreau sa pescuiesc in gura unui canal de fuga(mai precis daca stie cineva la Adjudul Vechi).Apa este f adanca(14-17 metri).Astept pareri de la cei care au mai pescuit in ianuarie la salau.Multumesc anticipat!
Intotdeauna C&R

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 19 Ian 2009, 15:39

parerea mea e sa il cauti in apa adanca dar cu un curent moderat...am prins si pe curent puternic acum dar in locuri cu agatatori puternice care formau practic un zid(spargatori de valuri, spartura de beton de la baraj) dupa care salaul statea linistit...anul asta nu am apucat sa incerc inca dar daca as avea ocazia l-as cauta mai pe marginea curentului , nu chiar pe canalul de fuga...in sfarsit sunt sigur ca sunt si altii cu propriile teorii

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 19 Ian 2009, 16:06

Dupa ce mi`ati spus asta,sunt optimist.Locul unde pescuiesc eu nu e pe canalul de fuga,e la varsarea acestuia in rau,curentul e moderat,apa foarte adanca,cu multe praguri unde maria`sa se poate ascunde.Multumesc de raspuns seve si va urez Fir intins pe 2009!
Intotdeauna C&R

Scrie răspuns