salau pe somes
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca ar avea asa ceva ar fi dezastru , nu ar mai ramane unul.... lasand gluma sper sa incerce sa pastreze mediul cat mai curat ca in alti ani au decimat populatia.....Vega scrie:OvidiuRus scrie:da a revenit mult intradevar , dar sa speram ca nu fac astia iar vreo prostie cand incepe pestele sa isi revina ca saracu are la sechele...
hmm, stai linistit, sa aclimatizat saracul, cred ca cel mai mare pericol pt el ar fi o apa curata, fara plasari, fara zgomot
- Petru B.GD.N
- senior
salau pe somes
cred ca am prins mai multi fusari pe Somes la Rus (cunoscatorii stiu) decat salai.Dupa crima din 2003 n-am vazt salau pe somes si dau des la rapitori. 

-
- utilizator constant
Re: salau pe somes
salau in zona alba este din belsug ,depindede locul pe care il alegi,acum nimic 

salau pe somes
in zona jibou nu a mai fost nimeni?
nu va faceti iluzi desarte somesul de la dej in jos este pref dupa poaluarea din 2003 intre dej si zalau biosistemul a fost grav avariat cu consecinte pe multi ani de la data respectiva,chiar si scobarul a fost decimat care este un peste destul de rezistent de rapitor nu mai zic nimic,eu am mers ani la rand dupa 2003 cu speranta ca catastrofa de atunci nu a fost chiar asa de grava dar m-am convins de contrariu cu regret va spun ca asa chefui 3 zile si 3 nopti daca combinatul ala de la dej ar fi ras definitiv si iremediabil,nu se poate ca in anul 2008 intr-o tara din uniunea europeana o fabrica ca aia sa mai functioneze...este incredibil dar la noi in romania banul face legea acolo sunt niste misculati si interese si cineva cu influenta face profit si mizeria aia de fabrica merge inainte