salau pe dunare...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salau pe dunare...
Ceva informatii despre pescuitul salaului pe Dunare imi da cineva?
Adelin chiar are dreptate!
se prinde tot mai greu...si mai rar. totusi daca prinzi unul s-ar putea sa mai fie pe zona aia...asa ca nu te grabi sa schimbi locul.
am prins anul asta (din barca) un salau dimineata pela 9, apoi 3 ore am mai avut un singur tac, dar nu m-am miscat de acolo.
pe la 13 am avut 7 trasaturi pe acelasi prag si 6 pesti scosi.. asa ca persevereaza.
am vazut multa lume care verifica destul de superficial un loc.
se prinde tot mai greu...si mai rar. totusi daca prinzi unul s-ar putea sa mai fie pe zona aia...asa ca nu te grabi sa schimbi locul.
am prins anul asta (din barca) un salau dimineata pela 9, apoi 3 ore am mai avut un singur tac, dar nu m-am miscat de acolo.
pe la 13 am avut 7 trasaturi pe acelasi prag si 6 pesti scosi.. asa ca persevereaza.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Multumesc pt informatie. Marti ma intorc de la Dunare si povestesc.ovidiu scrie:Adelin chiar are dreptate!
Mai sus, Ovidiu spunea ca trebuie sa insisti mai mult p un loc.....are perfecta dreptate....salaii din cate am vazut, au ca sa spun asa,locuri preferate in care isi vaneaza prada.De exemplu p acelasi loc de pescuit eu am prins salau in jurul orei matinale....dupa-amiaza(16-17) .....si seara aproape de intuneric......astea erau perioadele in care bateam acelasi loc si luam salau.....
Pilly
-
- utilizator nou
Pescuit - spinning
Intre Gorgova - Mila 23, anul trecut (2006), am prins destul de bine - 3 - 4 buc / zi (~ 5 ore de pescuit), la bucatica