Salau la "tinichele"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Daniel Costache
- junior
Acum doua saptamani in urma pescuiam la stiuca cu o oscilanta mica - migdala in S argintie. Pe langa cele 7 stiuci au intrat si doi salaiasi si am avut mai multe atacuri pe care eu le-am trecut tot pe seama lor.
A fost singura data cand mi-a intrat salau la tinichea in conditiile in care nu am mai incercat niciodata pana acum.
A fost singura data cand mi-a intrat salau la tinichea in conditiile in care nu am mai incercat niciodata pana acum.
Fir intins
- costica_fishing
- veteran
- Daniel Costache
- junior
Am primit lectii asta-vara despre cum se poate prinde salau la oscilanta. O ruda a unui prieten a venit de la Constanta sa pescuiasca la Surduc la crap si l-am convins sa iasa cu barca la salau. Prindea cite 10-15 strapazani/iesire, cu oscilanta pentru stiuca (omul nu avea altceva la el), in conditiile in care salaul nu musca nici la vobler, nici la "jeliboane" cum le spunea el, nici la pestisor. Deci se poate!
- costica_fishing
- veteran
Acum cateva zile am luat salau(1.4kg),la oscilanta Crazy(BerTi),nr.2,gold,fara amprenta.Nu mi-a venit sa cred,oscilanta fiind cam mare pentru salau(73mm).Recuperam la suprafata,fiind multa vegetatie.A sarit ca la Popper. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Fratele meu a prins duminica (24.10) pe lacul de la Rusciori-Olt un salau de 1.2kg la rotativa Shakespeare aurie cu un abtibild rosu pe paleta.
Partea interesanta este ca el dadea la crap de fapt, langa el vreo 3 pescari tot scaldau shaduri , gruburi si voblere mici de vreo patru ore.
S-a plictisit, a pus rotativa pe o lanseta mica si in 2 minute a scos pestele.
Dupa alte 5 minute i s-a agatat rotativa de un prag si nu a mai putut sa o recupereze.
Alta nu a mai avut deci nu pot sa garantez ca rotativa aia era perfecta pentru salaii de acolo - macar a invatat o lectie, cand isi ia ceva linguri shaduri etc. sa-si ia 2-3 nu una.
Partea interesanta este ca el dadea la crap de fapt, langa el vreo 3 pescari tot scaldau shaduri , gruburi si voblere mici de vreo patru ore.
S-a plictisit, a pus rotativa pe o lanseta mica si in 2 minute a scos pestele.
Dupa alte 5 minute i s-a agatat rotativa de un prag si nu a mai putut sa o recupereze.
Alta nu a mai avut deci nu pot sa garantez ca rotativa aia era perfecta pentru salaii de acolo - macar a invatat o lectie, cand isi ia ceva linguri shaduri etc. sa-si ia 2-3 nu una.