salau la spinnerbait
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salau la spinnerbait
Sambata, in nebunia mea si din plictiseala am dat la spinnerbait pe Dunare si am avut un atac mai furios pe el, ceea ce ma face sa intreb:
A prins cineva salau la spinnerbait indiferent ca a dat pe lac sau rau?
Re: salau la spinnerbait
Nu cumva a fost vreun somnic ?g30rg3 scrie:Sambata, in nebunia mea si din plictiseala am dat la spinnerbait pe Dunare si am avut un atac mai furios pe el, ceea ce ma face sa intreb:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
prea rapid sa fi fost de somn, si prea ciocan sa fi fost avatNemernic scrie:Nu cumva a fost vreun somnic ?g30rg3 scrie:Sambata, in nebunia mea si din plictiseala am dat la spinnerbait pe Dunare si am avut un atac mai furios pe el, ceea ce ma face sa intreb:

poate ...stiuca sa fi fost?nu,ca nu cred sa fi dat salaul in spinner dar stiuca am prins destula sa ma indemne sa cred ca ea e prima alegere 

"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
g30rg3 scrie:A prins cineva salau la spinnerbait indiferent ca a dat pe lac sau rau?
da , si nu de putine ori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
...dupa un an de zile nimic nou , pe tema asta ?
inca se gandeste lumea....old_radu scrie:...dupa un an de zile nimic nou , pe tema asta ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
...OK...revin la anu'...Nemernic scrie:inca se gandeste lumea....old_radu scrie:...dupa un an de zile nimic nou , pe tema asta ?

ia-l ca un sfat... : incearca prin 2015 

-
- veteran
Raducule, LA ANUL SI LA MULTI ANI !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.