salau in lac de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salau in lac de munte
Salutare! am de gand sa incerc o partida la rapitor pe lacul Colibita, stiu ca acolo s-au prins exemplare foarte frumoase de salau, dar la boistean viu. Cu ce artificiale as putea sa-l pacalesc? Exista ceva specific pentru lacurile de munte sau orice altceva ce ar merge la salau? Ce a dat rezultate pentru voi? Multumesc!
-
- veteran
si eu am fost mirat sa aflu, in timp ce dadeam cu rotative si voblere dupa pastrav pe lac la 3 ape, ca de fapt acolo ar merge bine salaul, dar cu "pestisor la fund".
cand am ajuns acolo am vazut pastravi frumusei inotand de-a lungul malului, apoi am aflat de ce- bucati mari de paine si resturi alimentare pe apa...cum dreaq sa sara la tablele sau plasticurile mele?
morala e ca eu m-am dus nepregatit pentru salau, nu stiam ca lacurile de munte tin salau
cand am ajuns acolo am vazut pastravi frumusei inotand de-a lungul malului, apoi am aflat de ce- bucati mari de paine si resturi alimentare pe apa...cum dreaq sa sara la tablele sau plasticurile mele?
morala e ca eu m-am dus nepregatit pentru salau, nu stiam ca lacurile de munte tin salau

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
"Pastravii aia frumusei" pe care i-ai vazut la mal sunt cleni.Pastravii sunt rari pe trei ape si sunt exemplare de varste inaintate,puiet de pastrav in lac e f. rar,probabil ce vine de pe parauri primavara cand sunt apele mari.Acum 12 ani prindeam pastravi la fund, noaptea cu peste mic atunci nu pescuiam la spin,actualmente rar se mai prinde cate un pastrav acolo.Salaul in lacurile submontane si de munte sta in lunile calde de vara intre ape nu pe fund si nu prea il prinzi la twister,am avut si eu nedumerirea asta si m-am elucidat de la pescarii locului care in aceste luni dau doar la trena dupa salau
-
- veteran