sacrificii facute pt a recupera vobleru

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 22 Noi 2006, 06:20

Poate unora nu le place linistea.Ceva" sacrificii "n-a mai facut nimeni?
Vreme buna ,fir intins !

pupu
veteran
veteran

sacrificii

Mesaj de pupu » 22 Noi 2006, 07:45

Dupa partida de ieri , am ramas cu o lunga zgarietura la mana dupa ce m-am chinuit sa recuperez un vobler care pana la urma a cazut in apa si dus a fost ,apoi am mai agatat unul pe celalalt mal si acolo a ramas insa vremea superba si pestii prinsi a compensat intru totu aceste mici neplaceri. :D

dancj
junior
junior

Mesaj de dancj » 22 Noi 2006, 12:18

din pacate in ultima vreme n-am mai fost nicaieri :((
decat sa stau in casa ash prefera sa ma bag in apa pana la brau sa recuprez plastice :lol:
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Noi 2006, 19:05

dancj scrie:din pacate in ultima vreme n-am mai fost nicaieri :((
decat sa stau in casa ash prefera sa ma bag in apa pana la brau sa recuprez plastice :lol:
sa recuperezi plastice ? cred ca e o gluma ...
S'altare și bunăstare !

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 22 Noi 2006, 20:12

Asta chiar ca-i buna!???Eu n-as intra in apa de 5-6 grade nici pentru cel mai al draq vobler ,care -i de einshpe miide ori mai scump decat un amarat de cauciuc,dar mai sti,poate-i vb de cevadichisit.
Vreme buna ,fir intins !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2006, 22:04

:shock: discutabil, destule voblere is plastice :P , cat despre baita , am renuntat, daca nu ajunge bila , papa :wink:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 22 Noi 2006, 22:47

marcel v scrie:Asta chiar ca-i buna!???Eu n-as intra in apa de 5-6 grade nici pentru cel mai al draq vobler ,care -i de einshpe miide ori mai scump decat un amarat de cauciuc,dar mai sti,poate-i vb de cevadichisit.
salut, din pacate am intrat duminica dupa un poper, intamplarea face ca am vrut sa-l las acasa deoarece am mers la stiuca, dar inspiratia face toti bani, a mers stiuca la poper de a rup si pe la 12 ziua am reusit sa-l inmormantez tocmai pe mijlocul apei :oops: , afara erau cam 10-12 grade destul de cald pentru perioada aceasta, dar apa gheata.

recunosc ca a meritat :D deoarece pana seara am mai luat cam 4-5 buc :D , si trebuie sa recunosc ca a fost una dintre partidele ce miau placut cel mai mult de anul asta in afar de partidele la salau. :D
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2006, 23:18

poi si unde is pozele? ai dat din inspiratie la popper sau ai vazut ceva actiune ca io duminica am "lingurit" vro 5 km de Olt cu stuf si iarba submersa in golfulete + o balta cu legatura directa si nimica...si nici un baboiar din 30 cati am vazt nu a miscat...te intreb ca parca n-am incredere in popper daca nu vad miscare :)

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 22 Noi 2006, 23:24

le pun saptamana asta, le-a facut @bibanus si treb. sa le iau de la el, in legatura cu poperul apa era cristal, rapeli nu am vazut numai spre seara, am pus poperul ca era multa iarba si oscilanta sau voblerul se incarca, singura varianta mi-a ramas poperul, acuma nu stiu posibil sa fi prins o zi cand a mancat stiuca ca si nebuna, vad daca mai am rezultate si duminica asta, ca sa complectez un prieten de-al meu nu a avut poper si a folosit un vobler storm de 9 cm pe post de poper, adica i-a legat prima tripla de linia principala si-l juca la suprafata, a luat si el 4. :D
be smart be silent be deadly.....

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 24 Noi 2006, 09:20

se pare ca a meritat, empthy,si tocmai de aceea le zicem aici "sacrificii" sper ca ai luat ,preventiv asa ,o tarie cand ai iesit din apa ,ca altfel data viitoare o sa ai nevoie de batista ,cand mai iesi la stiuci.
Vreme buna ,fir intins !

Scrie răspuns