sacrificii facute pt a recupera vobleru
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Penultimul telefon si ultimul aparat foto le-am bulit incercand sa recuperez un vobler. Aveam soldarii si pescuiam din apa. Baiatul s-a agatat paralel cu malul, la vreo 6m in aval de mine. Avand curaj datorita nenorocitilor de soldari am facut precaut un pas, apoi inca unul. La al treilea pas eram destul de relaxat in momentul in care am simtit cu cad in gol. Cum acolo curentul era destul de puternic, soldarul drept a actionat ca o vela subacvatica, tragandu-ma practic in aval. Am recuperat voblerul si am iesit pe mal sa-mi scurg aparatele. De atunci nu mai port soldari.[/url]
- Stefan Tudose
- Moderator
Tot legat de soldari,eram la o bibaneala si eram in apa care imi ajungea pana deasupra genunchilor,mai fac doi pasi ptr a-mi recupera voblerul,un Dawn,ce se agatase intr-o creanga in fata mea.Cand sa ma aplec sa-mi iau voblerul simt ca ma scufund in mal,aveam de ales,ma extrag rapid si scap sau scot "copilasu",evident ca m-am udat pana la centura.,:shock: ,frumoasa senzatie mai ales ca era sfarsit de februarie.Cand am ajuns la mal,daduse soarele,asa ca mi-am pus sosetele si pantalonii la "uscat" si am continuat pescuitul. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- senior
georgelucius scrie:Am mai multe voblere si daca se duc duca-se.
DAR, am un down care nu se mai fabrica si care face prapad in cleni.
Anul asta am facut orice, ca sa nu-l pierd, si nu l-am pierdut.
Era sa ma si inec pentru el.
de care down, gabi?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior
Re: sacrificii facute pt a recupera vobleru
Ce pacat ca ai dreptatedancj scrie:toata lumea cred ca are ( cel putzin) un vobler preferat . de ce atzi fost in stare ca sa_l recuperatzi din agatzaturi (crengi/pietre/roata de mashina/...) ?
( cand am spus sacrificii.. nu ma refer la sacrificiu umansper ca nu o fost cazu
)

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.