Sa vb despre avat ca a venit vremea lui!!!:D
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu prea e vremea de avat , inca . Mai ales la voblere .
Ati vazut cumva rapind cu aceeasi agresivitate ca vara ?
Am fost si eu si nu prea am vazut miscare . Vreo doua sarituri anemice . Deci daca rapeste , o face mai la adanc .
Incercati shaduri trase mai incet si aprope de substrat .
Kopito si Bass .
Oricum , incet incepe sa bage iar spaima in saracii obleti .
Pentru mine cea mai buna perioada este sfarsitul verii si chiar in plina vara dar la anumite ore . Perioada de frenezie dureaza foarte putin . Dar merita din plin .
Trebuie doar sa-l localizezi ,lucru usor pentru ca isi tradeaza prezenta . Si apoi sa gasesti naluca castigatoare care sa-ti scoata cat mai multi in timpul scurt cat tine maximul de activitate .
A, si incercati chiar dupa lasarea intunericului la poppere . Veti avea surprize .
Ati vazut cumva rapind cu aceeasi agresivitate ca vara ?
Am fost si eu si nu prea am vazut miscare . Vreo doua sarituri anemice . Deci daca rapeste , o face mai la adanc .
Incercati shaduri trase mai incet si aprope de substrat .
Kopito si Bass .
Oricum , incet incepe sa bage iar spaima in saracii obleti .
Pentru mine cea mai buna perioada este sfarsitul verii si chiar in plina vara dar la anumite ore . Perioada de frenezie dureaza foarte putin . Dar merita din plin .
Trebuie doar sa-l localizezi ,lucru usor pentru ca isi tradeaza prezenta . Si apoi sa gasesti naluca castigatoare care sa-ti scoata cat mai multi in timpul scurt cat tine maximul de activitate .
A, si incercati chiar dupa lasarea intunericului la poppere . Veti avea surprize .
- semlecangheorghe
- veteran
Sint foarte aproape vremurile cind o sa regretam perioada "cind pescuiam la stiuca".
O sa ajungem sa platim si aerul pe care-l respiram si bacteriile pe care le omorim atunci cind ne spalam pe miini.Dar aceasta ,nu este ceva nou pentru aceasta tara....Avatii din aceasta perioada ni se vor parea idealuri mirifice ,imposibil de atins pentru omul de rind,doar daca vom avea suficienti bani sa platim gras" la fanici",ceea ce v-a fi iarasi ceva imposibil...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- PescarNebun
- senior
Cand sare de te spala pe ochi eu am luat bine la Salmo Sting, si langa mine s-a luat cam la orice vobler care imita obletele recuperat rapid in pelicula.barbusi_brb scrie:din cate am inteles ar merge la salmo thril si rapala rattlin o sa ma duc zilele astea si va anunt... sa vedem daca a iesit ceva dar nu am mari sperante...Da... cand sare de te spala pe ochi la ce credeti ca merge?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Stationarii chiar n-au nici o scuza in prohibitie...merita sa fie saltati si dusi la racoare automat, in schimb un "spinner" bine-crescut, care mai si practica C&R, nu mi se pare o amenintare la adresa pestilor sau a apelor. Nu odata am luat cleni la kil in prohibitie, si le-am dat drumul fara nici o ezitare. Ce mare lucru, ca doar am ce manca acasa, iar la pescuit merg sa ma distrez.draqdevil scrie:Stiu k se pescuieste la toate speciile rapitoare cu pretextul k se da la stiuca,chestia e ca se pescuieste mult si la crap/caras/somn si ce'o fi la stationar..
Avat am luat doar la rotativa pana acum, recuperand cu 300/h (reteta perfecta pentru a-ti distruge mulineta in cel mai scurt timp), insa nu stiu primavara cat sunt de "vitezomani" avatii.....trebuie recuperat incet, repede, la suprafata sau intre ape, etc?