rupe rupe..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rupe rupe..
LOOL....eram in trecere pe langa un lac de munte...eu ma intorceam de la un pescuit la pastrav...si am zis sa arunc de 2 -3 ori...la prima lansare "doamna stiuca" mi-a taiat firul si sa dus cu tot cu voblerul meu salmo minnow yellow/red clown....de 7cm....mda...prea penal...cred ca a prins firul cumva din fata....greseala mea a fost ca nu am pus struna...Am mai pescuit pe lacul ala mai demult...si nam avut nici un atac...cu struna cu tot...asa e.. se pare ca atunci cand nu ejti pregatit ataca..
- Catalin M.
- utilizator constant
Re: rupe rupe..
Murphy (tipul cu legile) lucreaza 3 schimburi, daca vrei sa-ti provoci destinul din 1000 de lucruri daca 999 le faci bine, din cauza ultimului vei pierde....el_disku scrie:LOOL....eram in trecere pe langa un lac de munte...eu ma intorceam de la un pescuit la pastrav...si am zis sa arunc de 2 -3 ori...la prima lansare "doamna stiuca" mi-a taiat firul si sa dus cu tot cu voblerul meu salmo minnow yellow/red clown....de 7cm....mda...prea penal...cred ca a prins firul cumva din fata....greseala mea a fost ca nu am pus struna...Am mai pescuit pe lacul ala mai demult...si nam avut nici un atac...cu struna cu tot...asa e.. se pare ca atunci cand nu ejti pregatit ataca..
deci: Murphy lucreaza!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
din ce zice ovidiu daca mai mergi de 999 de ori nix.... si sincer sunt de acord cu el... oricum cred ca ti-a cresut nitel adrenalina
adi777 stie el ce zice... cand intra stiuca si nu esti pregatit fortezi nota la maxim
e las se putea si mai rau, daca ti se rupea si batu?... look at the bright side
adi777 stie el ce zice... cand intra stiuca si nu esti pregatit fortezi nota la maxim
e las se putea si mai rau, daca ti se rupea si batu?... look at the bright side
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
ca sa primesti un sarut de la o miss
struna
Trebuie struna metalica. Am luat azi doua stiuci, a doua legala (e in freezer deja). Am dat si luat bass (unul de 20in--cca 50cm--, largemouth la vreo doua kg) dar a intrat si stiuca azi. Cred ca-i putin diferita la colorit de stiuca din RO. Prins stiuca pentru prima data, cu toate ca-i a treia duminica in care dau dupa bass (si numai bass am si luat pana azi). Poate-i din cauza artificialei: dau la buzzbait Booyah. Innebuneste bass-ul.