Rotative de adancime
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rotative de adancime
chiar am achizitionat de curand plumbi pt jiguri articulare, incer azi si revin cu o parere 

La fel de bine poți să încerci să arunci foarte puțin către amonte în așa fel încît năluca să vina odată cu curentul, mulinează doar cât să vină un pic mai repede ca și curentul apei.
-
- utilizator nou
Buna
Eu folosesc numai mepps xd nr.3 de 7g.
Sunt cele mai bune.
Eu folosesc numai mepps xd nr.3 de 7g.
Sunt cele mai bune.
sau sa o lestezi pe tija ,cu un plumb conic.Eu asa am facut la multe rotative de nr. 5 si 6 de la Mapso. Am dat jos sarma de erea matisata pe tija si am bagat un plumb de 12 respectv la cea nr.6 de 20gr si rezultatele au aparut imediat .La prima lansare la trena in ...5-6 m a si dat una de 6kg....
-
- utilizator nou
Vazand acest topic am cautat aici http://www.lureshop.eu/abu-garcia/spinnerbaits.html# (am mai cumparat una alta de pe la ei) si mi se par ca arata ff bine astea de la Abu Garcia. Eu la fel ca si "sirb_claudiu" foloseam numai mepps xd nr.3 de 7g cu rezultate destul de bune.
Cel mai bine coboara in curent rotativele Panther Martin datorita monturii paletei direct pe ax,in acest fel paleta facand un unghi mmai mic fatza de ax si implicit avand o portantza mai mica( se gasesc pe ici pe colo la greutati de 10,5 , 14 , 21 si 28 grame ) , urmate de Mepps Aglia Long ( willow leaf ) care au portantza mai mare datorita monturii cu calaretz