Recomandare Sonar-Dunare.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Recomandare Sonar-Dunare.
Pescuiesc 95% pe Dunare,detin o barca..dar ma bate gandul sa am si un sonar,problema e ca nu vreau sa dau gresi cu unul care sa nu ma multumeasca,si doresc sa-mi recomandati ce sa cumpar.
Buget undeva la 500 lei-poate fi si second hand..nu conteaza.
Astept idei !
Buget undeva la 500 lei-poate fi si second hand..nu conteaza.
Astept idei !
Re: Recomandare Sonar-Dunare.
Pai iti trebuie unul cu down imaging. Acum si aici sunt diferente... Ti-ar trebui un sonar cu rezolutie cat mai mare astfel incat sa-ti ofere informatii cat mai amanuntite la ce se afla in apa. Cu cei 500 lei ai putea maxim sa-ti cumperi sonda unui sonar cat de cat capabil in a-ti oferi informatii cat de cat rezonabile.
Bucuresti
stiu ca bugetul e mic..dar ma gandeam cat-de-cat ceva cu care sa ma obisnuiesc si apoi din vara sa-mi iau ceva mai bun/performant..sun incepator si ca si altii am pus ceva bani in "spinningarit" ...
Fa un efort si mai suplimenteaza bugetul si ia unul bun.la revanzare pierzi mult si nu se merita sa iei unu ieftin.Decat unul ieftin mai bine deloc
depinde ce gasesc...sa zic apropiat de bugetul asta..chiar daca suplimentez cu ceva..
lowrance elite 4x are ce trebuie si e singurul apropiat de bugetul tau. Ecranul e cam mic dar pentru inceput e ok.
- piktoru_84
- utilizator constant
salut....si eu sunt in cautare de sonar....si m-am oprit la helix 5 de la humminbird...cum spuneau si baietii...mai strange bani
born to xxx forced to work
-
- veteran
piktoru_84 scrie:salut....si eu sunt in cautare de sonar....si m-am oprit la helix 5 de la humminbird...cum spuneau si baietii...mai strange bani
Cam asa ceva baiatu'. mai strangi din b...uci , mai strangi un ban, mai te imprumuti de la nevasta si-ti iei ceva ca lumea ca salai de Valea Argovei este ai dreacului de ascunsi ! Ma bucur ca mai traiesti ( nu te intreb cu cine ).
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- piktoru_84
- utilizator constant
sa traiasca nea mircea!!!....scuze de offtopic
born to xxx forced to work
M-am uitat si eu la Helix 5 SI Sonar/GPS Combo. Este dual beam + cu 20 respectiv 60 grade, are DI, are SI si GPS (de asta ma doare in bashcheti). Este foarte misto si cred ca imi voi cumpara unul.piktoru_84 scrie:salut....si eu sunt in cautare de sonar....si m-am oprit la helix 5 de la humminbird...cum spuneau si baietii...mai strange bani
Bucuresti