Recomandare mulineta pentru salau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: Recomandare mulineta pentru salau
Eu ma gandeam sa o dau,dar cred ca ar face senztie cu un bat "gingas" la strapi si bibani 

George1985 scrie:Eu ma gandeam sa o dau,dar cred ca ar face senztie cu un bat "gingas" la strapi si bibani

Multumesc baieti,am o mulineta shimano catana pe care am luat-o pentru feeder,as folosi-o toamna asta pe aia si la iarna sa imi iau una gen titanium,chiar nu stie nimeni nimic despre catana asta ? vroiam sa stiu daca face peruci cu fir textil pentru ca asa a-m inteles de la cineva ...

Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
cel putzin din citite pare a fi o mulineta destul de buna si cica ar merge fara probleme si cu textil, dar io nu m-am jucat cu ea inca. peruci fac mulinetele de obicei, cand ai prea mult fir pe tambur... cand umpli tamburul pana la buza.Tiesto scrie:Multumesc baieti,am o mulineta shimano catana pe care am luat-o pentru feeder,as folosi-o toamna asta pe aia si la iarna sa imi iau una gen titanium,chiar nu stie nimeni nimic despre catana asta ? vroiam sa stiu daca face peruci cu fir textil pentru ca asa a-m inteles de la cineva ...
-
- junior
Tiesto, salut,
Ieftina - Shimano Sienna - eu am vreo 2 si le-am chinuit la greu. Calitate / pret - foarte ok (parca 130 - 140 ron)
In bugetul tau - as merge pe o clona de zauber - gen xenos / trabucco ; shimano aernos imi pare o mulineta buna si e la total fishing la un pret aprox pe bugetul tau.
Bafta,
r.
Ieftina - Shimano Sienna - eu am vreo 2 si le-am chinuit la greu. Calitate / pret - foarte ok (parca 130 - 140 ron)
In bugetul tau - as merge pe o clona de zauber - gen xenos / trabucco ; shimano aernos imi pare o mulineta buna si e la total fishing la un pret aprox pe bugetul tau.
Bafta,
r.
Cam tarziu dar poate te ajuta:
Catana e nu e rea deloc, daca o ai foloseste-o cu incredere; mai ales daca dai cu gume n-o sa o soliciti prea tare; in rest, pentru drilluri si dezgatat... mai pui si frana de mana! Are un prieten de-al meu 2 catana si pentru pretul lor se comporta foarte bine! Parerea mea este ca decat sa-ti iei alta trompeta, mai bine dai cu asta si pui ban la ban pentru ceva bun, chiar second hand...
Catana e nu e rea deloc, daca o ai foloseste-o cu incredere; mai ales daca dai cu gume n-o sa o soliciti prea tare; in rest, pentru drilluri si dezgatat... mai pui si frana de mana! Are un prieten de-al meu 2 catana si pentru pretul lor se comporta foarte bine! Parerea mea este ca decat sa-ti iei alta trompeta, mai bine dai cu asta si pui ban la ban pentru ceva bun, chiar second hand...
adi, ce batz e acela din poza pusa de tine? Imi place maxim mandrina:)
Desi probabil e prea tarziu pe ntru autorul topicului, as adauga ceva pentru cei cubuget redus.
in ultimul timp am luat 2 mulinete la mana a 2-a, daiwa, marime 1500-2000. Le-am curatat si gresat, pentru una a trebuit sa apelez la edi deoarece ii lipsea cate o saiba pe ici pe colo. In final, de la un pret de achizitie de 250 ron + 60 ron piesele, am facut perfect functionale 2 mulinete. Desi ca aspect nu sunt grozave, mai au cate un zgomot pe ici pe colo, functioneaza foarte bine si pot sa le compar cu o daiwa exceler 1500 ha pe care o am de aproape 2 ani dar nu are mai mult de 10 partide in perioada asta.
Cred ca sunt o alternativa serioasa la mulinetele astea noi aparute in gama de pret pana in 100$ si merita bagate in seama.
P.S.: am o mulineta cabelas prodigy 2000 din 2007, am folosit-o destul de mult, a trebuit sa-i schimb rulmentul la galet dar in rest nu as da-o pe multe mulinete noi de pe piata.
in ultimul timp am luat 2 mulinete la mana a 2-a, daiwa, marime 1500-2000. Le-am curatat si gresat, pentru una a trebuit sa apelez la edi deoarece ii lipsea cate o saiba pe ici pe colo. In final, de la un pret de achizitie de 250 ron + 60 ron piesele, am facut perfect functionale 2 mulinete. Desi ca aspect nu sunt grozave, mai au cate un zgomot pe ici pe colo, functioneaza foarte bine si pot sa le compar cu o daiwa exceler 1500 ha pe care o am de aproape 2 ani dar nu are mai mult de 10 partide in perioada asta.
Cred ca sunt o alternativa serioasa la mulinetele astea noi aparute in gama de pret pana in 100$ si merita bagate in seama.
P.S.: am o mulineta cabelas prodigy 2000 din 2007, am folosit-o destul de mult, a trebuit sa-i schimb rulmentul la galet dar in rest nu as da-o pe multe mulinete noi de pe piata.
Salutare...si eu inainte sa-mi achizitionez lanseta shimano catana am citit multe pareri foarte proaste...dar impotriva tuturor am facut o alegere destul de buna....shimano catana este una foarte foarte buna din punctul meu de vedere.....am doua lansete shimano una: 2.10 UL actiune 1-11gr si una:2.10 ML 8-21 gr...Tiesto scrie:Salut prieteni,fiind nou in pescuitul la rapitor as dori sa imi dati cateva sfaturi in vederea achizitionarii unei mulinete pentru pescuitul salaului,care sa se potriveasca cu un bat de 2.10 m . Bugetul ar fi undeva in 350 roni . Ma gandeam la o shimano catana de 2500 dar am auzit pareri si pareri despre ea asa ca o cam scot din schema si as dori una ceva mai buna . Astept recomandarile voastre . Multumesc anticipat !