Recomandare mulineta clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: Recomandare mulineta clean
Okuma citrix 30.
Daiwa Luvias(new)2000
MegaBass Gaus x-20

MegaBass Gaus x-20

- florin.beudean
- utilizator nou
Mulțumesc tuturor pentru sfaturi/păreri. Am mai studiat și eu pe net, văzut reviews și, pana la urma, am comandat o Ryobi Ecusima 1000VI. Abia aștept sa vina și sa ma duc cu ea pe apa. Ce parere aveți?
- florin.beudean
- utilizator nou
Spune-mi te rog de unde iau Daiwa Luvias la banii menționați de mine în OP ca îmi mai iau o mulineta...adrian99 scrie:Daiwa Luvias(new)2000
MegaBass Gaus x-20

florine,eu ti-am recomandat 2 mulinete
referitor la pret....este alta discutie

referitor la pret....este alta discutie

- florin.beudean
- utilizator nou
Mersi Adriane! Apreciez faptul ca te implici. Totuși, fără s-o spun cu răutate, fac o analogie la ceea ce ai făcut tu:
OP: Rog recomandare masina bună și fiabila pana în 5000 Euro.
X: Logan
Y: VW Golf
adrian99: BMW 735 D (n.r. Preț de 10 mai mare)
OP: mulțumesc adrian99,nu m-ai ajutat cu absolut nimic
OP: Rog recomandare masina bună și fiabila pana în 5000 Euro.
X: Logan
Y: VW Golf
adrian99: BMW 735 D (n.r. Preț de 10 mai mare)
OP: mulțumesc adrian99,nu m-ai ajutat cu absolut nimic

treaba e relativa, unii simt ca nu e suficient de buna nici o mulineta de 1000-2000lei, iar altii trag mai multe sezoane de mulinete de 150-200lei si sunt perfect multumiti, eu trag de sienna aia din primavara anului trecut si inca merge foarte bine chiar daca n-am menajat-o deloc, cand o fi sa se strice de tot o sa-mi iau alta sienna, dar nu cred ca se va intampla prea curand asta
florine,tu vrei sa cumperi o mulineta de max 200 lei cu care probabil sa pescuiesti cateva sezoane
ceea ce ai prezentat in lista din prima pagina sunt "moristi"
nu ti-o spun ca sa ma laud ci din perspectiva unui pescar de clean de peste 15 ani(timp in care am folosit destule mulinete)si pot sa emit pareri despre fiabilitatea unora
de aceea ti-am recomandat firmele si modele respective
si da,sunt scumpe insa te ajuta la greu,pe ape cu debit mare,unde o mulineta de 1000 o sa inceapa sa "maraie"dupa cateva partide
insa daca faci 5 partide pe an,da poti sa cumperi si o "morisca"din cele enumerate de tine
spor!
ceea ce ai prezentat in lista din prima pagina sunt "moristi"
nu ti-o spun ca sa ma laud ci din perspectiva unui pescar de clean de peste 15 ani(timp in care am folosit destule mulinete)si pot sa emit pareri despre fiabilitatea unora
de aceea ti-am recomandat firmele si modele respective
si da,sunt scumpe insa te ajuta la greu,pe ape cu debit mare,unde o mulineta de 1000 o sa inceapa sa "maraie"dupa cateva partide
insa daca faci 5 partide pe an,da poti sa cumperi si o "morisca"din cele enumerate de tine
spor!
"Mersi Adriane! Apreciez faptul ca te implici. Totuși..."
. Florine sa o folosesti cu folos , este o alegere destul de buna. Cat va rezista nu poate spune nimeni cu siguranta. Daca cineva zice ca stie sa stii ca minte.

- florin.beudean
- utilizator nou
Ceea ce voiam sa subliniez e faptul ca nu are nici o relevanta sa recomanzi ceva de genul când omul spune foarte clar bugetul pe care îl are. E doar pierdere vreme. Cu atât mai mult dacă nu sunt aduse niște argumente precum cele din ultima ta postare. Și încă o data vreau sa iti multumesc ca te-ai implicat, chiar apreciez. Doar ca ai recomandat în zadar ceva de care nu ma pot atinge (încă)
.
@vampir Mulțumesc! Sper sa reziste ceva vreme. Daca ma gândesc ca acest prim sezon al meu în spinning l-am dus pana acum cu o rasnita de 35-40 de lei, care nici măcar nu avea instant antirevers, și am fost si de câteva ori pe săptămână la pescuit (mergeam și după serviciu câteva ore și în weekend), am așteptări de la acest upgrade de la rasnita la "morisca".
Fire întinse tuturor!!!

@vampir Mulțumesc! Sper sa reziste ceva vreme. Daca ma gândesc ca acest prim sezon al meu în spinning l-am dus pana acum cu o rasnita de 35-40 de lei, care nici măcar nu avea instant antirevers, și am fost si de câteva ori pe săptămână la pescuit (mergeam și după serviciu câteva ore și în weekend), am așteptări de la acest upgrade de la rasnita la "morisca".
Fire întinse tuturor!!!