Pana la urma am luat pe fuga ceva ieftin dintr-un magazin din oras, in ideea ca voi lua ceva serios dupa ce pot testa un astfel de bat.
Surpriza este ca batul se comporta foarte bine, chiar am scos foarte rapid un somn de 7kg, iar aruncari cu 50 gr se fac foarte ok.
Batul se numeste ET Spin Blade Elite varianta 30-80gr.
Numai bine ,
DanV
Recomandare bat pentru somn?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare bat pentru somn?
faci tu aruncari ok cu 50 g? sunt tare curios cum reusesti ca eu il pescuiesc de 2 ani si nu am reusit...dar nici nu am incercat ca imi era frica ...ca-l rup! ei....na acum cred ca poti arunca dar ....nu prea ii place asemenea greutate! nu te poti ,,baga,, in bat ca sa poti face lanseuri lungi sub nici o forma! total eronata este si actiunea data pt acest ,,bat,, de catre producator! eu l-am ,,respectat,, si nu am avut probleme cu el....inca!!! 

M-am jucat un ZECK Blinker Jörg Rattle Spoon de 50 gr și pare ok, normal ca și firul trebuie sa facă față la astfel de lanseuri. Deci eu zic sa te înfigi în el fără grija
Totuși am pus și ceva mai greu și nu face față, dar pentru un pescuit în curent moderat se descurcă cu un 50 gr..
eu raman la parerea mea ...si nu o sa dau niciodata cu mai mult de 40g (si asa ii cam mult)! il am si pe fratele mai mare... 80-150.....si cand trebuie dau cu el! as vrea sa ma anunti si pe mine cand il rupi...la spigot ar fi punctul lor slab! fara suparare....era o idee de a compara acelasi bat pescuit cu gramaje diferite!
ce mulineta ai pus pe el?