Raspuns

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

razvan cristescu
veteran
veteran

Raspuns

Mesaj de razvan cristescu » 21 Oct 2006, 19:23

Pasiunea de pescar si calitatea individului nu se cuantifica prin nr/dimensiunea pestilor prinsi.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Oct 2006, 19:30

lucru dovedit in galeria mea personala :lol: :lol: :lol:
am aproape numai peisaje :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Oct 2006, 20:37

....si eu care credeam contrariul :cry: ...deci e pe dos?! :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 21 Oct 2006, 20:43

Pe coperta revistelor de specialitate apar pescari cu trofee prinse in locatii celebre(pt.nr si dimensiunea capturilor prinse),Sarulesti,Darvari,Oasa,Vidra,Delta,etc.Nu i-as putea critica,pt. ca mi se pare corect sa beneficiezi de astfel de ocazii(pe care le platesti cu bani grei dar banii tai),dar asta nu Ii pune mai presus de cei care isi cauta capturile in balti no name si pe rauri braconate care mai tin cateva marlite si bibanasi.Si nici nu cred ca e corect sa facem coparatii pe tema asta.Anul trecut,in vara,in drum spre mare am facut o partida la Gostilele.Era f. cald,apa ca o supa verde din cauza unor ploi anterioare serioase.Salau n-am reusit sa prind,dar nici n-am insistat prea mult,necunoscand locurile,in schimb am avut cea mai frumoasa partida de biban din viata mea,la twister,vreo 50 bibani,dintre care si exemplare mai rasarite,care intrau unul dupa altul.Deci,asa cum Paco ar avea sanse la turneul de bass din SUA,si altii ar avea sanse la capturi de revista in locatii bune...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Oct 2006, 21:03

Jur ca nu intzeleg nimic din ceea ce vrei tu sa spui....hai fi mai concis, ca eu sunt curios cine te-a suparat asa tare de ai deschis asa un topic "dur". :roll:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Oct 2006, 23:08

e de la topicul " astept raspuns "

razvane, tu te pui la mintea unuia care a intrat pentru vreun misto ieftin sau razbunare personala cu andrei-ovidiu ?

fie vorba intre noi, cine se uita la ce pesti a prins unu sau altu ? :lol: :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 22 Oct 2006, 00:24

Problema mea este in legatura cu faptul ca pescuitul si activitatile legate de el(de ex.rapitori.ro) sunt comparate cu sistemul competitiei profesionale.Inseamna ca va trebui ca moderatorii acestui forum sa fie revizuiti periodic,dpdv. al capturilor si eventual promovati sau interschimbati in fct. de cum s-au depasit unul pe celalalt...la capturi...

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 22 Oct 2006, 14:55

"Cand Juan vorbeste despre Pedro, de fapt vorbeste despre Juan". Got that?

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 22 Oct 2006, 20:36

razvan cristescu scrie:va trebui ca moderatorii acestui forum sa fie revizuiti periodic,dpdv. al capturilor [...] si eventual interschimbati in fct. de cum s-au depasit unul pe celalalt...la capturi.........
Am prins un peste. Primesc puncte???? :lol:

Aaaaaaaaa....I-am dat drumul. Se mai pune?? :twisted:

Nu pot sa nu pomenesc un deja-vu. Azi, in timp ce cautam un loc ca sa ajung la apa, vad un batrinel + nevasta pindind un dop cit o minge de baschet. Ma intorc si cobor printre tufe, "nenea" dupa mine: "Auzi dom'le, am vazut iac-asa o stiuca (arata vreo 30cm), 'tui .... azi si miine de peshte ca pune el gura". Nu-mi ieseau pete roshii pe burta, daca era prima faza de genul asta. Dar, cind fiecare al doilea "pescar" pomeneste pestii alaturi de toti sfintii, la prezent, trecut si viitor, asa ma apuca o iubire nemarginita fatza de semeni, de-mi dau si lacrimile. Si greatza.
Nici macar nu se duc de foame. Doar sa-i stirpeasca, mama lor de pesti... :x

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Oct 2006, 07:43

mi se pare abslout absurd ca apare unu care are user de 1 zi si incepe sa faca gargara...nu sunt moderator ca sa prind pesti mai mari sau mai mici, sunt un pescar ca oricare dintre voi si nu are rost sa iau in seama topic-urile aiurea!

treaba cu moderarea o fac din placere si pt. ca imi place acest site si cam atat! in rest nu ma intereseaza ce zice unul sau altul...cat despre razbunarile personale mi se par infantilisme...am renuntat la asemenea lucuri pt. ca nu are rost! dar se pare ca se practica! mi-am spus doar parerea pe aici si atat, nu am dat in cap la nimeni, dar fiecare intelege si percepe cum vrea!

am incheiat cu dicutiile astea si tot ce va fi de acest gen si injurii sau razbunari aiurea vor fi sterse!

voi discuta de acum incolo strict despre pescuit si placerea acestui sport, nu despre toate nimicurile!

PUNCT!!!

Scrie răspuns