pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Adelin tata.............
firma Rapala are mai multe game( Floating, Husky Jerk, Shad Rap, etc) de voblere in mai multe modele( Shallow Runner, Jointed, Deep Runner, Rattlin Deep Runner, etc) si combinatii de culori( Silver, Perch, Baby Bass, Bluegill, etc) nu? mi se pare absolut normal cum m-am exprimat.

-
SF
- veteran

[quote="andrei-ovidiu"]Adelin tata.............
mi se pare absolut normal cum m-am exprimat. :wink:[/quote]
Fiule , cred ca pentru tine corect ar fi .... Adelin , bunicule .
Fir Intins!!!
-
sanyi
- utilizator constant

salut
nu tre sa fiti asa rai, sunt unii care "stiu" altii care "nu prea stiu"
doar tre sa ii observi putin si iti dai seama care unde se incadreaza
salut si sper sa nu se supere nimeni caci doar fiecare ne stim locul

-
Adelin
- Moderator

...dar andrei-ovidiu stie!...cei drept ca mai confunda el "gama" cu "modelu'", dar pe ansamblu se vede ca e citit...
...si apropos, au scos cumva astia de la RAPALA un nou model "Rattlin Deep Runner", sau....andrei-ovidiu iar a gafato-n fericire?!
UIte ca sa dovedesc tuturor ca sunt "baiat bun", ii recomand lui andrei-ovidiu, ca la copilu' meu, sa studieze aici:
http://www.rapala.com/products/index.html ....unde din gama Husky Jerk, mie personal mi-a placut un Rattlin Deep Runner

-
Calone
- veteran

Mosule ai gresit si tu . Acolo la Husky e prezentata doar culoarea Rattlin Deep Runner . Dar ce zici de aia noua Jointed shad skitter pop countdown ? Nu e adevaraciune ?

-
Adelin
- Moderator

Calone scrie:Mosule ai gresit si tu . Acolo la Husky e prezentata doar culoarea Rattlin Deep Runner . Dar ce zici de aia noua Jointed shad skitter pop countdown ? Nu e adevaraciune ?

Nu nu nu nu, tu ai gresit, culoarea e Skitter Walk!...si nu e Jointed shad skitter pop countdown

...e Jointed Magnum LC Skitter Pop Prop CountDown, pe model Floater... din gama HuskyJerk Suspending
...nush' daca intelegi tu cum e cu gamele si modelele-alea de acolo, dar pe mine unu' m-au facut muci

-
sanyi
- utilizator constant

salut
va aduc la cunostinta ca acel model este un shad rap pop deep runner
asta vazut din un ghiul meu de vedere(in spatele calculatorului intre masa si calorifer)
salut
-
zvic
- veteran

andrei-ovidiu scrie:Ati avut rezultate folosind Rapala SHAD RAP? Daca da la ce specii si ce modele din gama SHAD RAP ati folosit? Adica Shallow SR, Jointed SR, Original SR, si ce marimi ati folosit?
numai bine!
Salutari,
Eu folosesc deseori Shad Rap SSR de 5 cm, culoare Silver Baby Bass. Il folosesc in special pe Somes la clean si avat si am avut rezultate destul de bune, imi place cum se comporta in curent. Am luat destul de multi cleni la acest model si cativa avati. Am incercat si modelul de 7cm la care am prins cativa cleni, unul de 1,2kg si cativa sub un kg.
Cele mai multe atacuri le-am avut pe recuperare lenta cu scurte opriri, in curent.
Numai bine !
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
andrei-ovidiu scrie:Ati avut rezultate folosind Rapala SHAD RAP? Daca da la ce specii si ce modele din gama SHAD RAP ati folosit? Adica Shallow SR, Jointed SR, Original SR, si ce marimi ati folosit?
Salut!
Eu mi-am luat aku 4-5 ani un shad rap original de 5cm cu banii pe care ii aveam sa platesc caminul. Cum nu mai aveam rabdare pana la prima expeditie la dunare, am luat o lanseta si am plecat pe dambovita (stateam in regie p11) sa-l vad cum lucreaza(nu mai fusesem niciodata cu naluci pe dambovita). Am sarit gardul cam la 50 de metri de podul de la semanatoarea si am lansat in diagonala catre malul opus. Intrucat voblerul il luasem pentru avat am inceput o mulinare rapida si liniara uitandu-ma cum joaca varful lansetei si fara sa astept nimik. Insa mare surpriza: cand shad rap-ul mai avea cam o jumatate de metru si iesea din apa cristalina si frumos mirositoare a sennei bucurestene a fost atacat de un bibanoi sarit bine de 500g. Fiind prea tarziu m-am intors la camin, dar a doua zi intre 6pm-8pm - intre semanatoarea si ciurel - am avut cam 22 de bibani destul de rasariti. Cu alte cuvinte eu am fost incantat de voblerul asta pe care l-am si pierdut in aceeasi saptamana in bradisul de pe ciurel...

. In rest cu modelul despre care vorbim am mai prins alti bibani, avati si cleni in limitele obisnuitului.
Fire zmucite