Rapala DT Fat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rapala DT Fat
Cine poate sa-mi dea ceva informatii, din proprie experienta nu din auzite sau you tube, despre aceste voblere?
Cum evolueaza?"prind"? nu "prind"? etc.
Multumesc anticipat.
Cum evolueaza?"prind"? nu "prind"? etc.
Multumesc anticipat.
Re: Rapala DT Fat
E un model destul de bun,am prins bine cu el, dar Blakbass,banuiesc ca merge bine si la stiuca,
il folosesc cind apa este foarte limpede si cind sint pretentiosi la cranks cu bile,este un model fara
bile.
Cind apele sint mai murdare folosesc Luhr-Jensen, modelul Speed-Trap, mortal, il recomand la toata
lumea.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
il folosesc cind apa este foarte limpede si cind sint pretentiosi la cranks cu bile,este un model fara
bile.
Cind apele sint mai murdare folosesc Luhr-Jensen, modelul Speed-Trap, mortal, il recomand la toata
lumea.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Am uitat sa specific ca functioneaza bine pe ape mai reci,primavara sau toamna tirziu,
cind il recuperezi deplaseaza multa apa si atrage atentia imediat,mie mi-a dat bune
rezultate in aceste anotimpuri.
cind il recuperezi deplaseaza multa apa si atrage atentia imediat,mie mi-a dat bune
rezultate in aceste anotimpuri.
- semlecangheorghe
- veteran
Am prins cu el somn si salau,dupa mine e un wobler foarte bun..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Excelent pentru somn si salau.
Cind pescuiti la somn ii schimbati cirligele triple? Pentru ca sint destul de fine in modelul acesta.
- semlecangheorghe
- veteran
Nu doar cirligele ci si inelele despicate..Am avut un somn care mi-a desfacut pur si simplu un inel din ala de-al lui,original,si a ramas doar in cealalta tripla,dar si la aceea era deselat inelul despicat...sint foarte slabe.Somnul a avut pe la 16kg,daca bine imi amintesc...ce face atunci unul mai mare??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Imi place modelul pentru forma paletei ,se poate recupera incet in lungul malurilor si da timp
pestelui sa se decida mai ales cind sint mofturosi.
pestelui sa se decida mai ales cind sint mofturosi.
Vre-o culoare anume sau nu importa?
Multumesc, e interesant voblerul dar in acest moment am o fixatie pentru square bill-uri cu evolutie pana intr-un metru, si pana o sa pot face o comanda in state o sa incerc ce gasesc pe piata autohtone.Cind apele sint mai murdare folosesc Luhr-Jensen, modelul Speed-Trap, mortal, il recomand la toata
lumea.