Pt. d-l Iliuta Goean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Pt. d-l Iliuta Goean

Mesaj de andrei-ovidiu » 19 Feb 2005, 19:39

Va salut,

As dori sa-mi spuneti si mie cate ceva despre firma Quantum. Ce fel de firma este, ce nume are pe piata mulinetelor si ce-mi spuneti despre Quantum Catalyst PTi. Ce inovatii foloseste Quantum? Are ceva sisteme patetate precum Daiwa sau Shimano? In concluzie, cat de performante sun mulinetele Quantum in domeniul spinning-ului?

Va multumesc!

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 21 Feb 2005, 14:15

salut,
nu m-a pasionat niciodata firma aceasta asa ca nu stiu prea multe despre ea, poate te poate ajuta altcineva de pe forum.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 21 Feb 2005, 22:28

Eu am un Quantum si pot sa spun ca avand cam aceiasi durata de utilizare cu o laguna Quantum-ul arata ca nou .Au amandoua cam un an jumate si merg ca la inceput , pick-up-ul la quantum e fenomenal il poti declansa din manivela fara nici un pic de efort iar galetul mi se pare mai reusit ca la Daiwa. Ce nu imi place la Quantum e manivela si frana care sunt mai bune la Daiwa.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 12:25

Am un prieten necajut... Are o casa in Florida pe malul unui lac la care are acces si drept de pescuit... Ce are in el? DETOATE! Bass, Catfish, Garr, Muskie...etc Am vazut inregistrari video cu captutatea unui aligator! LA lanseta......

Faza e alta. Are un snop de scule de pescuit si a ajuns la concluzia ca AbuGarcia (din State) si Quantum-ul am cel mai bun raport calitate/ pret si o durabilitate in timp nedepasita pana in prezent intre sculele lui... Shimano, Penn ,Daiwa La el sunt pe locul 2. Quantum? E in fata tuturor dupa parerea lui. Si omul a pescuit ceva pana acum...
Acuma eu nu pot sa ma pronunt personal pt ca n-am vazut in viata mea o jucarie din asta in carne si oase.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2005, 12:27

cine-i mai tare Mercedes sau BMW ?

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 12:37

BMW ,ca-mi place mie mai mult si plus de asta nici nu sufera o cadere de imagine cum e cea prin care trece Benz acum...
Da' Pana la urma tot acri sunt strugurii la care nu ajung. :evil:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Scrie răspuns