Prut
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Prut
e prohibitie pana in iulie pe Prutul moldovean...vladsv scrie:stie cineva cum arata prutul la vale de barajul de la stanca?e limpede apa, vreau sa merg sambata poate a fost cineva...
Prutul e apa de frontiera si intra la alt capitol.vladsv scrie:Cum nu e voie nici la stiuca ? pe tot prutul nu e voie ? eu stiam ca e voie cu naluci artificiale si eliberare in apa.. doar stiuca nu are prohibitie in perioada aceasta.
ai voie la stiuca doar pe apele interioare in aceasta perioada.
pe de alta parte, astazi e ultima zi de prohibitie pe apele de frontiera, altele decat Prutul moldovean (Prutul pe portiunea de frontiera cu Ucraina, Dunarea pe tot parcursul granitelor, Tisa).
Nu e prohibitie pe Prut la stiuca !!!! am fost sambata acuma la vale de lacul de linistire de la stanca costesti.stiuca 0 , doar cativa bibanio sarit pe un salmo fatso. Bracona tot satul cu granicerii inclusiv !!! prindeau teni la 5 6 kg la ancora cat pumnu si plumb. Mi`a zis cineva ca dau cate 400 ron la sefu politiei de frontiera taxa de protectie
) si nu are nimeni curaj sa se ia de ei , mai ales ca merg tot timpu cam 20 sateni pe tot malu si rup tot.

-
- veteran
imposibil domne asa ceva.... 

Ba da e posibil, eu frecventez zona aceea f des si te pot asigura ca braconaj cu sange rece ca acolo nu am vazut nicaieri.
Ps. Am un filmulet pe tel in care pol de frontiera da la japca alaturi de braconieri.
Ps. Am un filmulet pe tel in care pol de frontiera da la japca alaturi de braconieri.

-
- veteran
apoi asta chiar no cred...ailanta se vroia o gluma