Salut,
Am un multiplicator Okuma Tormenta TT-266WLX. La ultimul pescuit, dupa vreo 30 min. frana stea nu-mi mai tinea tamburul..adica era liber ca si cu frana desfacuta de tot, desi era stransa bine. Am ajuns acasa hotarat sa o desfac, insa problema disparuse...frana mergea bine ca inainte. Stie cineva ce s-ar fi putut intampla? De ce a aparut problema si de ce a disparut singura?.
Problema multiplicator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Problema multiplicator
Poate ai uitat sa cuplezi recuperarea,sau nu a cuplat recuperarea.Se intimpla daca vaselina e veche pe mecanismele interioare.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
De la frig ...Rulmentul antireverse nu mai vroia sa blocheze inapoi... 

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Batea un vant rece in rafale..daca spui ca e de la frig are sens..
Mersi.
Mersi.
Am pescuit insa si la 2-3 grade asta iarna si nu s-a intamplat nimic.
Imi puteti recomanda va rog o vaselina buna pentru mulinete? Sa fie usor de gasit.
Imi puteti recomanda va rog o vaselina buna pentru mulinete? Sa fie usor de gasit.
- semlecangheorghe
- veteran
http://mulinete.wordpress.com/
Edi curiosul e tata mulinetelor pe aici,el stie mai bine.In lipsa de vaselina speciala am folosit vaselina spray pentru rulmenti.Sa nu bagi vaselina la rulmentul anti revers,acolo trebuie putin ulei.
Edi curiosul e tata mulinetelor pe aici,el stie mai bine.In lipsa de vaselina speciala am folosit vaselina spray pentru rulmenti.Sa nu bagi vaselina la rulmentul anti revers,acolo trebuie putin ulei.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.