Poppere la Stiuca - Da sau nu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
va rog sa respectati subiectul topicului, mesaje private pe ..... privat.
mesajele off-topic se vor sterge.
tnx.
mesajele off-topic se vor sterge.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Atacuri false , se intimpla in lumea popperelor , daca tot vrei sa intepi , inteapa cind simti greutate in bat , daca intepi cind vezi volta de sub popper ii baiHentzone scrie:Mai oameni buni... spune-ti-mi si mie cand/cum se inteapa la popper stiuca? k io numai anul acesta am pescuit la cumatra cu asa ceva si... aveam si cate 4-5 si poate chiar mai multe atacuri/partida si nu reuseam sa intep niciuna![]()
Am incercat cu doua bete diferite (Ugly Stick actiune slow si cu Flexus actiune fast-extra fast) si tot nimic... am incercat intepare si in momentul cand vedeam atacul si si dupa atac cand vedeam k intindea firul si tot nimic...

Fir Intins!!!
Ai de ales , se numeste walker , desi nu am bagat stiuca cu dinastea ca acum 7-8 ani tragea mai mult la rotativaMichael scrie:popperul nu e mai bun decat alte naluci la stiuca, cu exceptia apelor/canalelor cu vegetatie care nu-ti permit folosirea unei naluci scufundatoare.
atunci chiar nu ai de ales...

Fir Intins!!!
Eu am incercat la niste chinezarii cu care nu am avut nici un rezultat, dupa care am testat de la River2Sea modelul Bubble Walker 8cm, 14,5g (color G13). Se misca foarte bine, face galagie, dar nu am prins nimic la el. In acelasi loc, am bagat rotative usoare si am prins marlitze.
Acum ce sa spun...poate la altii merge. Am observat ca nu e o regula ca atunci cand cineva prinde f bine cu o naluca, sa ai si tu aceleasi rezultate spectaculoase.
Acum ce sa spun...poate la altii merge. Am observat ca nu e o regula ca atunci cand cineva prinde f bine cu o naluca, sa ai si tu aceleasi rezultate spectaculoase.
Popper-ul e o naluca destul de ciudata, parerea mea. Am YO-zuri, Rapala si mai nou F E A T H E R. Cuoasteti firma? NU!?
Fiecare dintre ele are particularitatile lui, dar cel mai mult imi place cel de la YO-zuri. E mic, dar face scandal mare cand e tras cu miscari brusc si cu miscari scurte. Rapala e unpic mai "slow" daca ma pot exprima asa. Cavitatea sa din bot e mai ciudata. In schimb Feather-ul cel nou primit, are o paricularitate si mai interesanta:cand te opresti din cast, el se comporta ca un Salmo Skinner: isi lasa coada in jos si capul ii ramane afara. Doar 2 partide am la activ cu el, dar am sa il folosesc de fiecare data cand situatia impune - apa mica si vegetatie abundenta.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Catalin M.
- utilizator constant