Poppere la Stiuca - Da sau nu

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 07 Sep 2008, 20:05

de obicei intepam si la avat si la stiuk dupa atac, cand nu mai vedeam poperul pe apa ... dar cred eu ca la un poper/vobler bun daca ataca decisiv se agata singur , mai ales avatul

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 07 Sep 2008, 20:57

sapsiluap scrie:de obicei intepam si la avat si la stiuk dupa atac, cand nu mai vedeam poperul pe apa ... dar cred eu ca la un poper/vobler bun daca ataca decisiv se agata singur , mai ales avatul
Multzam fain... o sa incerc si asa... :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Sep 2008, 11:30

va rog sa respectati subiectul topicului, mesaje private pe ..... privat.
mesajele off-topic se vor sterge.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Sep 2008, 01:42

Hentzone scrie:Mai oameni buni... spune-ti-mi si mie cand/cum se inteapa la popper stiuca? k io numai anul acesta am pescuit la cumatra cu asa ceva si... aveam si cate 4-5 si poate chiar mai multe atacuri/partida si nu reuseam sa intep niciuna :x
Am incercat cu doua bete diferite (Ugly Stick actiune slow si cu Flexus actiune fast-extra fast) si tot nimic... am incercat intepare si in momentul cand vedeam atacul si si dupa atac cand vedeam k intindea firul si tot nimic... :cry:
Atacuri false , se intimpla in lumea popperelor , daca tot vrei sa intepi , inteapa cind simti greutate in bat , daca intepi cind vezi volta de sub popper ii bai :lol: Pe cit posibil fir textil , ancore cele mai brici care le ai , si un bat moderate-fast sau fast , nu pentru intepat ci pt. a juca popperu , sau mai bine-zis de a avea mai multe manevre in program cind misti popperu , nu ca nu poti si cu moderate sau si mai moi ,( desi nu cred ca serveste nimeni ), insa limiteaza mult la joc .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Sep 2008, 01:57

Michael scrie:popperul nu e mai bun decat alte naluci la stiuca, cu exceptia apelor/canalelor cu vegetatie care nu-ti permit folosirea unei naluci scufundatoare.
atunci chiar nu ai de ales...
Ai de ales , se numeste walker , desi nu am bagat stiuca cu dinastea ca acum 7-8 ani tragea mai mult la rotativa :lol: , is mai eficiente decit un popper daca ai pestele localizat , ori in apa dulce cam il ai localizat , nu tre sa acoperi hectare de apa :lol: , noroc cu avatu :lol:

Fir Intins!!!

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 10 Sep 2008, 19:23

Eu am incercat la niste chinezarii cu care nu am avut nici un rezultat, dupa care am testat de la River2Sea modelul Bubble Walker 8cm, 14,5g (color G13). Se misca foarte bine, face galagie, dar nu am prins nimic la el. In acelasi loc, am bagat rotative usoare si am prins marlitze.
Acum ce sa spun...poate la altii merge. Am observat ca nu e o regula ca atunci cand cineva prinde f bine cu o naluca, sa ai si tu aceleasi rezultate spectaculoase.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2008, 20:43

Popper-ul e o naluca destul de ciudata, parerea mea. Am YO-zuri, Rapala si mai nou F E A T H E R. Cuoasteti firma? NU!? :shock: Fiecare dintre ele are particularitatile lui, dar cel mai mult imi place cel de la YO-zuri. E mic, dar face scandal mare cand e tras cu miscari brusc si cu miscari scurte. Rapala e unpic mai "slow" daca ma pot exprima asa. Cavitatea sa din bot e mai ciudata. In schimb Feather-ul cel nou primit, are o paricularitate si mai interesanta:cand te opresti din cast, el se comporta ca un Salmo Skinner: isi lasa coada in jos si capul ii ramane afara. Doar 2 partide am la activ cu el, dar am sa il folosesc de fiecare data cand situatia impune - apa mica si vegetatie abundenta.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Sep 2008, 10:38

Da,mi-am luat un popper zilele trecute de la LuckyStrike,BevyPopper Aurora Black.Rezultat=nu-si merita cei 50 de lei pe care i-am dat cu transp.cu tot. :cry: De fapt in ultima vreme parca nu mai vrea popperul,dar asta chiar nu merge bine :!:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Sep 2008, 12:27

Michael va recomanda Regulamentul forumului

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 11 Sep 2008, 12:43

popper-ul asta numa de nu-l ataca stiucile in haita :lol: :lol:

Scrie răspuns