plec in delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
se pare ca n-am nimerit cea mai buna perioada sau poate mai am foarte multe de invatat. Scurt istoric ... de duminica pana joi dimineata
1. Avatul - am prins duminica dimineata doua bucati la 2.5kg si 1.5kg la vobler Rapala, apoi nimic notabil, doar cativa prea mici
2. Somn - am incercat mai multe metode ... voblere de adancime, lansari aproape de mal (dig de piatra) cu diverse naluci ... nimic
3. Salau - ca la somn
4. Stiuca - am prins multe marlite pe canalul Sulina
, iar apoi pe un laculet aproape de Gorgova, am vazut ca se pot prinde stiuci cam pe la kilogram. deci daca stii sa conduci naluca prin zone cu mai multa iarba decat apa, trage.
1. Avatul - am prins duminica dimineata doua bucati la 2.5kg si 1.5kg la vobler Rapala, apoi nimic notabil, doar cativa prea mici
2. Somn - am incercat mai multe metode ... voblere de adancime, lansari aproape de mal (dig de piatra) cu diverse naluci ... nimic
3. Salau - ca la somn
4. Stiuca - am prins multe marlite pe canalul Sulina

- costica_fishing
- veteran
Deci,ceva tot ai prins.Las' ca e bine...Te asteptai sa prinzi en-gros?Daca nu mergi cu cineva care cunoaste locurile,sau cu un localnic....cel putin asa am auzit 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
@ costica
am fost la Gorgova: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 9&start=65
am ajuns cu masina ... o supernova
@ costica & Michael
de barca facea rost gazda, un bun pescar, cu care am mers la pescuit
@ Michael
... am prins si mai bine ... nu chiar en-gross
am fost la Gorgova: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 9&start=65
am ajuns cu masina ... o supernova
@ costica & Michael
de barca facea rost gazda, un bun pescar, cu care am mers la pescuit
@ Michael
... am prins si mai bine ... nu chiar en-gross
- costica_fishing
- veteran
nu stiu ce a postat wave, dar noi (doua persoane) am platit 20 euro/zi cazare + o masa de seara. preturile de pe site sunt pentru turistii straini, iar mie cred ca mi-a facut reducere, fiind client vechi.
preturile la barci nu le stiu. am mers o singura data acum si a fost gratis (daca stii table ajuta
) ... oricum difera mult. cel mai bine e sa ai motorul tau, ca barca faci rost.
drumul: e delicat de explicat ... de exemplu, cam dupa 4km de la bac se face o coborare brusca la dreapta din drumul de piatra si se intra pe
"soseaua de centura" a satului Partizani, pe care se merge dupa busola, avand satul in stanga si se iese la o casa parasita langa o ferma ... dar daca a plouat inainte ... tot drumul de piatra e mai bun. pe centura am avut portiuni pe care am mers si cu 60km/h
scuze, n-am rabdare sa explic tot drumul
preturile la barci nu le stiu. am mers o singura data acum si a fost gratis (daca stii table ajuta

drumul: e delicat de explicat ... de exemplu, cam dupa 4km de la bac se face o coborare brusca la dreapta din drumul de piatra si se intra pe

scuze, n-am rabdare sa explic tot drumul