Pescuitul stiucilor cu shaduri.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Robert Nicolae
- utilizator nou
Pescuitul stiucilor cu shaduri.
Un stil de pescuit pe care Sorin Tot il recomanda este Pescuitul stiucilor cu shaduri
interesant titlul, la prima vedere, doar ca "pleduarie" nu exista in dictionarul limbii romane. afirmatia ca "o baltă poate fi suprapescuită cu un anumit tip de shad" mie mi se pare putin exagerata. vorbim de spinning, nu de nadire...
se pare ca au o problema si cu pozele, din moment ce o parte din ele au fost folosite si la alte articole...
se pare ca au o problema si cu pozele, din moment ce o parte din ele au fost folosite si la alte articole...
-
- veteran
Nu sunt sigur ce anume te deranjeaza, dar eu cred ca intotdeauna un articol scris cu amanunte si argumente (si subliniez : cu amanunte si argumente) intr-o revista de pescuit, chiar daca nu este cel mai bun articol , este foarte binevenit, "sa zic asa" ! Pe marginea celor scrise in articol se poate discuta pro si contra cat vrei tu, poti fii de alta parere si sa ti-o sustii si tu cu argumente. Dar asa sa cauti nod in papura, ptr alte motive decat cele pescaresti, ma scuzi...dan_lupul scrie:interesant titlul, la prima vedere, doar ca "pleduarie" nu exista in dictionarul limbii romane. afirmatia ca "o baltă poate fi suprapescuită cu un anumit tip de shad" mie mi se pare putin exagerata. vorbim de spinning, nu de nadire...
Si ca sa stii, au am devenit adeptul pescuitului cu shaduri la stiuca, mai ales dupa ce-am primit si niste sfaturi aici pe forum. In poza de mai jos, aproape sub fundul meu , poti vedea si vinovatul ! E un redhead...

pai eu am emis parerea mea, ca la spinning nu poate fi vorba de suprapescuire cu shaduri. si am si argumentat
. deci a inceput discutia pe marginea articolului.
sa nu ma intelegeti gresit, articolul e OK, doar la prezentare trebuia mai multa atentie si aici nu e intotdeauna vina autorului.
pe de alta parte, anul acesta am inceput sa pescuiesc si eu la stiuca folosind shaduri si sunt f multumit de rezultate. intamplator debutul mi l-am facut chiar pe balta unde v-ati pozat cu stiuca, dar numele baltii ramane intre noi, sa nu stricam locul. mie mi-a rupt firul textil de vreo 2 ori, posibil chiar cumatra din barca Dvs.. in momentul in care am pus struna atacurile au disparut. banuiesc ca nu aveti struna, nu?

sa nu ma intelegeti gresit, articolul e OK, doar la prezentare trebuia mai multa atentie si aici nu e intotdeauna vina autorului.
pe de alta parte, anul acesta am inceput sa pescuiesc si eu la stiuca folosind shaduri si sunt f multumit de rezultate. intamplator debutul mi l-am facut chiar pe balta unde v-ati pozat cu stiuca, dar numele baltii ramane intre noi, sa nu stricam locul. mie mi-a rupt firul textil de vreo 2 ori, posibil chiar cumatra din barca Dvs.. in momentul in care am pus struna atacurile au disparut. banuiesc ca nu aveti struna, nu?
@dan_lupul
1. Greseala de tipar ("pleduarie") nu imi apartine;
2. Afirmatia "o balta poate fi suprapescuita cu un anumit tip de shad" nu imi apartine. Varianta scrisa de mine era "o balta poate fi suprapescuita cu un anumit tip de NALUCA";
3. Spui ca "o parte din poze" au fost folosite deja in alte articole. De fapt, O SINGURA poza a aparut intr-un numar anterior AVP (jurnalul de concurs referitor la cupa WSB de la Sarulesti, caci pestele a fost prins in timpul concursului).
Mersi pentru critici. Pe viitor vom fi mai atenti.
1. Greseala de tipar ("pleduarie") nu imi apartine;
2. Afirmatia "o balta poate fi suprapescuita cu un anumit tip de shad" nu imi apartine. Varianta scrisa de mine era "o balta poate fi suprapescuita cu un anumit tip de NALUCA";
3. Spui ca "o parte din poze" au fost folosite deja in alte articole. De fapt, O SINGURA poza a aparut intr-un numar anterior AVP (jurnalul de concurs referitor la cupa WSB de la Sarulesti, caci pestele a fost prins in timpul concursului).
Mersi pentru critici. Pe viitor vom fi mai atenti.
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran