Pescuitul in Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Pescuitul in Romania
Salut toti "nebunii"care ignora frigul de afara si merg la xxx.
Din pacate traim in eterna si frumoasa RRRRRomanie de ce spun asta
pt ca am fost la Giurgiu si nu am putut pescuiiiiiiiiiiiiiiiii deoarece iti trebuie permis de frontiera pana aici nimic ciudat,dar cand vine vorba de obtinerea acestui permis.... fara cuvinte iti sunt necesare urmat.:
1.Cerere de obtinera permisului-->care trebuie depusa luni/marti orele 10-12
2.Copie dupa buletin
3.Copie dupa permis sportiv
4.Imensaaaa suma de 5 ron
5.Si cea mai tare sa revii vineri intre 10-12 sa vezi daca s-a aprobat cererea.
Super tara si nici macar nu poti sa platesti o taxa de 1 zi.
Din pacate traim in eterna si frumoasa RRRRRomanie de ce spun asta
pt ca am fost la Giurgiu si nu am putut pescuiiiiiiiiiiiiiiiii deoarece iti trebuie permis de frontiera pana aici nimic ciudat,dar cand vine vorba de obtinerea acestui permis.... fara cuvinte iti sunt necesare urmat.:
1.Cerere de obtinera permisului-->care trebuie depusa luni/marti orele 10-12
2.Copie dupa buletin
3.Copie dupa permis sportiv
4.Imensaaaa suma de 5 ron
5.Si cea mai tare sa revii vineri intre 10-12 sa vezi daca s-a aprobat cererea.
Super tara si nici macar nu poti sa platesti o taxa de 1 zi.
-
- utilizator constant
salut ciprian
cu noul permis am auzit ca poti pescui oriunde in tara
un lucru bun zic eu
dar poti sa-mi spui ce fac in cazul in care sunt din galati si vreau sa pescuiesc in alta zona de frontiera sa spunem giurgiu sau iasi
trebuie sa platesc si acolo taxa de frontiera sau e valabila chitanta platita la galati ,numai ca-ti trebuie alta aprobare din acea localitate
cu noul permis am auzit ca poti pescui oriunde in tara
un lucru bun zic eu
dar poti sa-mi spui ce fac in cazul in care sunt din galati si vreau sa pescuiesc in alta zona de frontiera sa spunem giurgiu sau iasi
trebuie sa platesc si acolo taxa de frontiera sau e valabila chitanta platita la galati ,numai ca-ti trebuie alta aprobare din acea localitate
Te asigur eu ca nu-i valabil. Ca nu esti in aceeasi tzara dac treci in acelasi judetz. Zici a e alta frontiera..........
Eu ca sa pot pescui in legaliate unde pescuiesc mai mult ar trebui sa ma duc pana la orade sa-mi fac pg-ul. Ceea ce mi se pare absurd, tinand ont ca locuiesc in arad. I-am intrebat de ce nu e valabil un pg-u facut in arad? Au zis ca pur si simplu nu e. Eh pe bune ca anu asta imi fac aici in arad, si dac zic ca nu e in regula, o sa-i rog sa-mi scoata acea parte din legislatie care spune ca nu e val;abil in toata tzara. Sa-i vad eu atunci ce mai zic......... Cred ca o sa vina mai pregatiti data urmatoare.....
Eu ca sa pot pescui in legaliate unde pescuiesc mai mult ar trebui sa ma duc pana la orade sa-mi fac pg-ul. Ceea ce mi se pare absurd, tinand ont ca locuiesc in arad. I-am intrebat de ce nu e valabil un pg-u facut in arad? Au zis ca pur si simplu nu e. Eh pe bune ca anu asta imi fac aici in arad, si dac zic ca nu e in regula, o sa-i rog sa-mi scoata acea parte din legislatie care spune ca nu e val;abil in toata tzara. Sa-i vad eu atunci ce mai zic......... Cred ca o sa vina mai pregatiti data urmatoare.....