pescuit pe siret

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
ronaldo
utilizator constant
utilizator constant

pescuit pe siret

Mesaj de ronaldo » 05 Dec 2006, 21:04

pescuieste cineva din acest forum pe siret la rapitor. n-am luat niciodata nici o stiuca, mai rar un avatel, dar nici o stiuca.?

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 05 Dec 2006, 21:27

in zona in care ma duc eu 1-2 saptamani pe an a disparut aproape de tot stiuca (asta pe langa Roman) Avat este rar dar mare... clean din ce in ce mai putin... salau nu i=am vazut culoarea anul acesta. Am auzit povesti cu stiuci mari insa asta cand eu eram si mai mic :D

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 05 Dec 2006, 21:55

In zona unde pescuiesc eu,mai sus de Pascani,este stiuca,am prins cateva dar nu importante ca marime,nu am cautat-o in mod special,mi-au intrat cand dadeam cu rotative sau vobler dupa clean si avat.Cea mai mare a avut putin peste kg.Nu stiu de ce mi s-a intiparit in minte ca stiuca trebuie cautata in toamna si eu iau concediul in vara,de obicei in iulie-august,asa ca nu caut stiuca in mod special.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 08 Dec 2006, 19:36

am luat stiuca cam de 3 kg la portile barajului de la calimanesti,in aval,dar chiar in porti cind apa era foarte scazuta am vazut stiuca de 6-7 kg .este multa si in barajul beresti in coada la stuf,cica anul trecut s-a prins de 20 de kg.oricum pe canalul de fuga racaciuni de multe ori am ramas fara voblere :lol:

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 08 Dec 2006, 22:23

In toamna anul trecut, acolo in porti cand era scazuta mi-a halit o dintoasa "imbracata" un hornet ...din pacate cautam alt peste...
..oricum daca aveam struna nu punea botu' :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Dec 2006, 22:33

vlad scrie:In toamna anul trecut, acolo in porti cand era scazuta mi-a halit o dintoasa "imbracata" un hornet ...din pacate cautam alt peste...
..oricum daca aveam struna nu punea botu' :lol:
Depinde ce struna. :lol:

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 08 Dec 2006, 23:01

Pe vremea aia nu imi inchiuiam ca poate sta stiuca la panda in acel loc :oops:...fac si eu haz de necaz.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Dec 2006, 23:06

vlad scrie:Pe vremea aia nu imi inchiuiam ca poate sta stiuca la panda in acel loc :oops:...fac si eu haz de necaz.
Nu despre asta vorbeam. Exista strune subtiri si discrete care nu te impiedica sa prinzi si peste. Mai exista si fluorocarbonul, care rezista si el la diametrele mari. Deci nu e nici o scuza sa lasi o stiuca sa plece cu naluca in gura, treaba care o condamna la moarte in multe cazuri.

Tudor

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 09 Dec 2006, 12:43

Stiu ca exista strune subtiri si flourcarbon si pike-mono, ideea este ca pana nu au fost inundatiile si nu au dat drumu la porti,stiuca nu exista acolo sau era foarte foarte putina.Eu pescuiam dupa avat cu mono 0.18,daca as fi avut cea mai mica banuiala ca erau dintoase acolo foloseam sigur ceva.Nu imi doresc nici sa pierd voblerele si nici sa chinuiesc bietii pesti cu ele... :roll: poate doar in drill.

Scrie răspuns