Pescuit pe Mississippi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Pescuit pe Mississippi
Vreau sa ma adresez tuturor care pot sa ma ajute cu un sfat despre pescuitul pe Mississippi si lacurile adiacente, despre ce specii de rapitori si ce tipuri de naluci sa folosesc. Pana acum am prins doar somn mic ( intre 1 si 4 kg).
-
- utilizator constant
Am dat cu pestisor mort(cumparat la punga din magazin) urat mirositor, carne de pui, amestec de carne pt hamburger, etc. Nu mai vreau sa stau in loc, parca sunt la pescuit de C**P. niste senzori imi mai lipsesc.... Localnicii pescuiesc numai la stationar si nu stiu ce naluci sa-mi recomande. Ce alte specii de rapitori mai sunt? Doar somn?
Am apelat la ajutorul vostru pt ca nu am prea mult timp sa incerc diferitele momeli, dar vreau actiune, atacuri ......nervoase etc.

-
- utilizator constant
Din pacate eu locuind in Houston in Texas,deci in partea de sud-est a U.S.A. nu am pescuit pe Mississippi si nu stiu ce sa-ti spun.La mine e climat subtropical si nu gasesti stiuca ,salau ,etc.,dar pe care le gasesti in nordul U.S.A.
In nord am pescuit doar in SOUTH DAKOTA pe Missouri la salau ,white bass si la pastrav(pe niste paraie in vecinatatea RUSHMORE MOUNTAIN unde sunt sculpturile presedintilor americani).
Daca vrei ca cineva sa-ti spuna lucruri mai concrete cred ca ar trebui sa specifici si zona in care pescuiesti,deoarece acest fluviu fiind lung ce e valabil intr-o parte a lui poate nu e valabil in alta parte .
Ar fii posibil ca alti romani pescari stabiliti in zona respectiva sa intre pe acest forum si sa-ti explice ce rapitori exista in zona si cum pot fii prinsi la spinning.
Ai putea sa te interesezi de la cei ce patroneaza pescuitul si vanatoarea in zona ta ce specii de rapitori sunt la voi si atunci e mai usor sa aflii la ce i-ai putea prinde.
Numai bine ,
Jean Scurtu
In nord am pescuit doar in SOUTH DAKOTA pe Missouri la salau ,white bass si la pastrav(pe niste paraie in vecinatatea RUSHMORE MOUNTAIN unde sunt sculpturile presedintilor americani).
Daca vrei ca cineva sa-ti spuna lucruri mai concrete cred ca ar trebui sa specifici si zona in care pescuiesti,deoarece acest fluviu fiind lung ce e valabil intr-o parte a lui poate nu e valabil in alta parte .
Ar fii posibil ca alti romani pescari stabiliti in zona respectiva sa intre pe acest forum si sa-ti explice ce rapitori exista in zona si cum pot fii prinsi la spinning.
Ai putea sa te interesezi de la cei ce patroneaza pescuitul si vanatoarea in zona ta ce specii de rapitori sunt la voi si atunci e mai usor sa aflii la ce i-ai putea prinde.
Numai bine ,
Jean Scurtu